Univerzální kuchyňský nůž 120 mm Kanetsugu PRO-J Hammer

Kód: 6001
1 999 Kč –20 %
Univerzální kuchyňský nůž 120 mm Kanetsugu PRO-J Hammer
1 999 Kč –20 % 1 599 Kč 1 321 Kč bez DPH
✅ Skladem (3 ks)
Gravírování ?

 univerzální nůž Utility 120 mm série PRO-J Hammer  krájení, plátkování, čištění  maso, ovoce, zelenina, bylinky  kuchařský nůž v japonském stylu  jádro z oceli ZA-18  rukojeť je ze dřeva Black Pakkawood

Detailní informace

Detailní popis produktu

Precizní krájení s nožem Kanetsugu PRO-J Hammer 120 mm – čepel ZA-18 a rukojeť z černěného palisandru

S tímto univerzálním nožem nakrájíte ovoce a zeleninu bez mačkání, snadno naporcujete menší kusy masa a sýrů. Špikování pro Vás bude s tímto nožem prostě radost. Tímto nožem nahradíte velký nůž Chef ve chvíli, kdy potřebujete precizní řezy. Je to šikovný pomocník i při zpracovávání bylinek.

Čepel nožů je tvořena jádrem z oceli ZA-18, které je vloženo mezi 2 vrstvy dvou nerezových ocelí AUS-2. Čepel je při výrobě speciálně chlazena (až -70°C), tzv. Sub- Zero procesu. Je broušena do tvaru "hamaguriba", stejně tak jako japonské meče. Právě proto je čepel velmi tvrdá a houževnatá. Dokonale vyvážená zúžená čepel japonského tvaru má třpytivý hammered vzor, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení ingrediencí k čepeli. Velmi dlouho si zachovává ostrost a výborně se hodí k broušení na vodních kamenech.

#ShowMore#

Rukojeť je vyrobena z přírodního černěného palisandrového dřeva. Díky dvojitému nýtování je čepel s rukojetí dokonale spojená, stabilní a pevná. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost.

Parametry nože Dellinger®   

Celková délka:
230 mm
Délka ostří:
120 mm
Délka rukojeti:
110 mm
Hmotnost:
80 g

 
potrebujete-poradit-helpline-dellinger

Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!

jak-pecovat-o-nuz-leva-djak-pecovat-o-nuz-prava-d

Ostření kuchyňského nože 
pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

brouseni-kurz-dellinger-pece-o-nuz

Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v dárkové krabičce a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Upozornění
Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: PRO-J Hammer-eye forged blade
Hmotnost: 0.08 kg
čepel typ oceli: 3 vrstvá
délka ostří: 101-150 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Utility
série: Kanetsugu PRO-J Hammer

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: