nůž vykošťovací Boning 139 mm, Dellinger German Black Samurai

Kód: K-H274
Novinka
Značka: Dellinger
579 Kč 479 Kč bez DPH
✅ Skladem (>5 ks)
Gravírování ?

nůž vykošťovací Boning 139 mm série Dellinger German Black Samurai  vykošťování masa  oddělování kůže, chrupavek a šlach snadné pronikání a řezání kolem kostí německá ocel 1.4116  rukojeť ze syntetického dřeva pakkawood s ozdobným nýtem a znakem samuraje

Detailní informace

Detailní popis produktu

kuchyňský univerzální nůž Utility Dellinger Black Samurai

Vykosťovací nůž japonského typu s výrazným hrotem. Tento design umožňuje snadné pronikání a řezání kolem kostí. Díky tomu je zvláště účinný při řezání kostí ze všech druhů masa, ryb a drůbeže, oddělování kůže, chrupavek, svalové tkáně nebo šlach. Ostrá čepel umožňuje hluboké řezy a je schopna okrájet maso tak účinně, že nezbyde ani gram na kosti.

Vizuálně úchvatné a propracované nože ze série Dellinger Black Samurai jsou vhodné jak pro praváky, tak pro leváky. Není na světě profesionální, nebo amatérský kuchař, který by nechtěl držet rukojeť těchto  krásných nožů ve své ruce.

Kuchyňské / Kuchařské nože ze série Dellinger German Black Samurai jsou vyrobeny (tedy jejich čepele) z německé oceli 1.4116 o tvrdosti HRC 56-58 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Každý nůž je ručně broušený a dosahuje mimořádné ostrosti. Všechny nože jsou fyzicky kontrolovány tak, aby jste obdrželi nůž se kterým budete spokojeni a stane se šperkem ve vaší kuchyni.

#ShowMore#

Ergonomická rukojeť je vyrobena ze syntetického dřeva PAKKA. Elegantní černá, strukturovaná rukojeť je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Ergonomický design a tvar rukojeti nožů Dellinger German Black Samurai vám přinese pohodlí, vyvážení a snadné uchopení. Ovládání nože je tak velmi efektivní při každém druhu přípravných kuchyňských prací, jako je řezání, krájení a vykošťování. Materiál PAKKA WOOD je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je přírodní dřevo.

Nože s rukojetí ze syntetického dřeva PAKKA lze umývat v myčce nádobí - pokud však chcete, aby Vám nůž vydržel dlouho ostrý je doporučeno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Pokud přeci jen budete požívat myčku nádobí, může dojít k poškození nožů, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, talíře, hrnce, nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Případné použití myčky  s ekonomickým programem a teplotou maximálně do 55 °C.

dellinger-black-samurai-sada

Prémiové dárkové balení:

Luxusní dárkové balení nože (černá kartonová krabička s magnetickým uzávěrem) výrazně zvýší celkovou hodnotu a dojem z daru. Následnou personalizací (laserem) a přidáním elegantních detailů jako je například stužka, nebo mašle můžete vytvořit nezapomenutelný dárek, který bude oceněn nejen pro svůj obsah, ale i pro způsob, jakým je prezentován.  

Parametry nože Dellinger®   

Celková délka:
255 mm
Délka ostří:
139 mm
Síla čepeli:
2,0 mm
Hmotnost:
100 g

 
potrebujete-poradit-helpline-dellinger

Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!
 
 
jak-pecovat-o-nuz-leva-djak-pecovat-o-nuz-prava-d  

Ostření kuchyňského nože 

pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

 

Zvolte vhodné brusné nástroje


Brusný kámen (whetstone):
Je to nejlepší volba pro broušení nožů z oceli 1.4116. Použijte kámen s hrubostí kolem 1000 grit pro základní broušení a kolem 3000-6000 grit pro jemnější úpravu a finální ostření.
Brusná tyč (ocílka):
Pro udržení ostrosti mezi broušeními můžete použít ocílku, která slouží k narovnání břitu bez odstranění materiálu.
Protahovací brousek: 
skvělý pomocník pro rychlou a snadnou údržbu běžných kuchyňských nožů. I když není tak precizní jako broušení na brusném kameni, jeho výhody spočívají v rychlosti, jednoduchosti a pohodlí. Pro většinu domácích uživatelů je to vynikající volba pro udržení nožů ostrých, aniž by bylo třeba brousit je složitějším způsobem.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

Dellinger záruka

Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v dárkové krabičce a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: German Black Samurai
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.1 kg
čepel typ oceli: německá
délka ostří: 101-150 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Boning - vykosťovací
série: German Black Samurai

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: