Nůž vykosťovací Boning 155 mm Dellinger Carbon Fragment
Kód produktu: K-H140B
Nůž vykosťovací Boning 155 mm Dellinger Carbon Fragment
Loading...

Nůž vykosťovací Boning 155 mm Dellinger Carbon Fragment

Kód produktu: K-H140B

Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger Carbon Fragment s čepelí z damaškové oceli a rukojetí z karbonu. Vhodný pro vykosťování, porcování a stahování. Délka ostří 155 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (>5 ks)
23.4.2025
1 799 Kč 1 487 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Precizní vykosťovací nůž s ostrou damaškovou čepelí a lehkou karbonovou rukojetí

Nůž má charakteristicky zakřivenou čepel, díky čemuž je vhodný na odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek. Zúžená čepel pomůže při vykosťování v okolí kloubů. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře.

dellinger serie carbon fragment kuchynske noze

Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Začátek nového věku a revoluce ve výrobě a zpracování moderních nožů. Ostrá čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment) a následně je ochlazena dusíkem. Každý nůž je ručně broušený pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži.

vykostovaci nuz dellinger serie carbon fragment

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.145 kg
čepel typ oceli: damašková
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke
série: Dellinger Carbon Fragment
materiál čepele: damašková ocel bez jádra (full damascus steel)
materiál rukojeti: karbon
délka ostří: střední 120 - 160 mm
typ nože: Santoku
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
Kuchyňské nože