Detailní popis produktu
Japonský nůž Yanagiba Sakai Takayuki
Velmi ostrý japonský nůž Yanagiba má velmi působivý design. Díky své délce a vysoké ostrosti je tento nůž ideální pro plátkování, řezání velmi tenkých plátků masa, ryb a zeleniny. Je broušený jen z jedné strany, proto je vhodný jen pro praváky.
Čepel nožů je tvořena uhlíkovou ocelí White Steel a zdobená elegantní vlnkou. Čepel je zrcadlově leštěná. Díky citlivé volbě materiálu a precizní finální úpravě se čepel snadno udržuje. Velmi dlouho si zachovává ostrost a výborně se hodí k broušení na vodních kamenech.
Nůž je dodávaný s praktickým dřevěným pouzdrem z měkkého dřeva, které je odolná vůči vlhkosti a neobsahuje pryskyřici. Saya zabrání poškození nože během přepravy.
Parametry nože:
Celková délka: |
455 mm |
Délka ostří: |
300 mm |
Délka rukojeti: |
145 mm |
Hmotnost: |
272 g |
#ShowMore#
Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z elegantního dřeva Rose-wood se zakončením (bolstrem) z pravého bůvolího rohu světlé barvy. Dřevo Rose-wood je exotický druh dřeva, které má červenohnědou barvu s fialovými podtóny. V kombinaci s buvolím rohem vypadá rukojeť opravdu překrásně. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost.
|
Potřebujete poradit?
Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!
|
Doporučení a údržba
Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
|
Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!
|
|
Upozornění
Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
|
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.