nůž Yanagiba/Sashimi 210mm Suncraft SENZO Japanese

Kód: WA-07
Značka: Suncraft
1 869 Kč 1 545 Kč bez DPH
Vyprodáno
Gravírování ?
Položka byla vyprodána…

nůž šéfkuchaře Yanagiba/Sashimi 210 mm  Suncraft SENZO Japanese & japonský kuchařský nůž & molybdenum vanadium steel HRC 58 & kulatá rukojeť ze dřeva magnolie s nerezovým bolstrem & délka čepele 210 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

japonský nůž šéfkuchaře Yanagiba/Sashimi 210 mm série Suncraft SENZO Japanese

.

Velmi ostrý japonský nůž šéfkuchaře Yanagiba/Sashimi 210 mm Suncraft SENZO Japanese. Je to dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany, určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. S tímto nožem snadno nakrájíte velké kusy masa ( pečeně ), ale i tenké plátky zeleniny. Jeho překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a kulatá rukojeť ze dřeva magnolie Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Tato série nožů je nápadně podobná nožům KAI Wasabi - kvalita a zpracování je však na mnohem vyšší úrovni !

.

Délka rukojeti:        125 mm
Délka čepele:          210 mm
Celková délka:        350 mm
Hmotnost:               130 g
.

Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž Yanagiba/Sashimi 210 mm Suncraft SENZO Japanese z molybdenvanadiové oceli. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

.

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské molybdenvanadiové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.


Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Doplňkové parametry

Kategorie: Japanese molybdenum/vanadium
Hmotnost: 0.13 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: