Nůž Yanagiba/Sashimi 270mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
Kód produktu: KNTN-G-04

Nůž Yanagiba/Sashimi 270mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series

Kód produktu: KNTN-G-04

Japonský kuchyňský nůž Yanagiba/Sashimi ze série Kanetsune Honso Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61, broušený jen z jedné strany, s rukojetí ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie a bolsterem z bůvolího rohu. Prioritně určen pro držení v pravé ruce. Délka ostří 270 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (3 ks)
2.5.2025
5 999 Kč 4 958 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský nůž šéfkuchaře Yanagiba/Sashimi ze série Kanetsune G-Series

Velmi ostrý japonský nůž Yanagiba/Sashimi ze série Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series. Dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany, určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. S tímto nožem snadno nakrájíte velké kusy masa (pečeně), ale i tenké plátky zeleniny. Jeho překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest.

Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Nůž je prioritně určen pro držení v pravé ruce.

Parametry nože:

Celková délka: 415 mm
Délka ostří: 270 mm
Délka rukojeti: 140 mm
Hmotnost: 190 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.19 kg
EAN: 4956856142042
čepel typ oceli: 3 vrstvá
délka ostří: 251-300 mm
typ rukojeti (střenky): D rukojeť
typ nože: Yanagiba/Sashimi
série: Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
Honsho Kanemasa G-Series

Kanetsune Seki je renomovaná japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí ve městě Seki v prefektuře Gifu, které je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů, což mu vyneslo přezdívku "město čepelí".

#showmore#