OKAMI 3 layers AUS10 series
Již dlouho setrváváme ve své víře a hledáme ty nejlepší materiály a tvary pro naše nože. Nehledáme jen nový nůž, ale hledáme lepší život, prožitek pro každého, kdo rád tráví chvíle v kuchyni přípravou jídel pro své blízké. Série nožů Dellinger Okami byla vytvořena pro profesionální kuchaře a kuchaře z řad amatérů. Tyto nože jsou vhodné pro krájení masa, zeleniny, ryb. Své místo najdou i při venkovních akcích, cateringu, kuchařských soutěžích a kuchařských show. Jednoznačně zapůsobíte na své hosty brilantní řezací technikou a propracovanými překrásnými noži, které se stanou Vaším životním stylem, bez kterého se jen těžko obejdete.
Ostří nožů ze série Dellinger Okami 3 layers má řezné jádro z japonské oceli AUS10. Japonská ocel AUS10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R58-62 Rockwella. Jádro ostří je vloženo mezi 2 vrstvy nerezových ocelí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Povrch nože je broušen do matného odstínu (stonewashed). Dokonale vyvážená a ostrá čepel japonského tvaru s ručním broušením zajistí, že brzy zapomenete na ostatní nože ve Vaší kuchyni. Nože Dellinger Okami se stanou na dlouhou dobu Vaším nejlepším přítelem v kuchyni !!
Kulatá rukojeť je vyrobena z extra odolného materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Ergonomický design a tvar rukojeti nožů DELLINGER Okami vám přinese pohodlí, vyvážení a snadné uchopení. Ovládání nože je tak velmi efektivní při každém druhu přípravných kuchyňských prací, jako je řezání, krájení a vykošťování. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.