plátkovací nůž Sujihiki 240mm Sakai Takayuki Molybden Steel

Kód: 12323
2 299 Kč 1 900 Kč bez DPH
✅ Skladem (>5 ks)
Gravírování ?
12323 Slice / Sujihiki 240 mm, kuchařský plátkovací nůž japonský plátkovací nůž & nerezová molybdenová ocel & klasická západní rukojeť z pryskyřice se třemi nýty & délka čepele 240 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

japonský kuchařský  plátkovací nůž Sujihiki 240 mm

.

Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně.

.

Série nožů Sakai Takayuki Molybden Steel kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený v poměru stran 50/50 a dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Čepel je velmi lehká a dobře vyvážená - je vyrobena z nerezové molybdenové oceli. Má dobrou ostrost a trvanlivost s odolností proti korozi za rozumnou cenu ! Jsou to skvělé nože vhodnější pro náročnější kuchyňské práce, například v rušné profesionální kuchyni. Rukojeť je vyrobena ze speciální pryskyřice POM, která zachovává pocit konvenční dřevěné rukojeti pro pohodlné a pevné uchopení nože. POM rukojeť je stabilní do teploty 150 stupňů celsia.

.

Délka rukojeti:        115 mm
Délka čepele:          240 mm
Celková délka:        365 mm
Hmotnost:               175 g
.
Doporučení a údržba:

Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepoužívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

.

✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z molybdenové nerezové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

✅ Vyrobeno v Japonsku

✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: nože SUJIHIKI
Hmotnost: 0.175 kg
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 201-250 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Slice/Sujihiki
série: Sakai Takayuki Molybden Steel

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: