kuchařský Kiritsuke nůž na pečivo 210 mm Dellinger Volcano series & japonský kuchařský nůž & nůž na pečivo & kuchařský nůž v japonském stylu & rukojeť z...
Kuchyňský nůž Chef ze série SOK Olive Sunshine Damascus z damaškové oceli VG10. Nůž je určen pro krájení, plátkování, čištění a kolébkové krájení masa, ovoce, zeleniny a...
Sada Dellinger BBQ z oceli Sandvik 14C28N s povrchovou úpravou Black Titanium Coating. Nože na maso, zeleninu i vykosťování, doplněné grilovací vidličkou, v luxusním koženém...
Nůž na pečivo Bread ze série SOK Olive Sunshine Damascus z damaškové oceli VG10. Nůž je určený pro krájení pečiva bez drobení a deformace surovin. Rukojeť je vyrobena z...
Nůž na pečivo Bread ze série Buffalo Olive Octagon z damascénské oceli VG10 a s rukojetí z olivového dřeva, se zakončením z bůvolího rohu. Tento nůž s dlouhou čepelí s...
Nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto ze série Manmosu Exclusive z japonské damascénské oceli VG10. Rukojeť je vyrobena ze dřeva Desert Iron Wood a vzácné fosilie mamutího zubu. Délka ostří...
Kuchařský nůž Chef ze série Dellinger Sandvik Northern Sun ze švédské oceli 14C28N se zelenou rukojetí z rýže a barevné pryskyřice. Perfektní nůž pro krájení, plátkování,...
Japonský kuchařský nůž Slice/Sujihiki od Sakai Takayuki. 33 vrstev damasteel, jádro z ocel VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 240 mm.
Japonský kuchařský nůž Chef od Sakai Takayuki. 33 vrstev oceli damasteel, jádro z ocel VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 240 mm.
Japonský kuchařský nůž WA-Sujihiki/Slicer s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť wengewood, bolster z buvolího rohu. Délka...
Japonský kuchařský nůž WA-Gyuto/Chef s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť wengewood, bolster z buvolího rohu. Délka...
Japonský kuchařský nůž WA-Gyuto s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť wengewood, bolster z buvolího rohu. Délka čepele...
Japonský kuchařský nůž WA-Sujihiki/Slicer od Sakai Takayuki s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 240 mm. 33 vrstev damasteel oceli,...
Japonský kuchařský nůž WA-Gyuto 240 mm s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 240 mm. 33 vrstev damasteel oceli, jádro z oceli VG10 s...