276 položek celkem
Nůž Utility 150 mm Kanetsugu SHIUN VG-2 3 layers, japanese OAK
2 733 Kč

Univerzální japonský kuchyňský nůž Utility 150 mm ze série SHIUN VG-2 určený pro  krájení, plátkování a čištění masa, ovoce, zelenina a...

Kód: 6201
Nůž Kiritsuke 210 mm Kanetsugu Zuiun Kiwami SPG2 - DLC Coating
8 999 Kč

Japonský kuchařský nůž Kanetsugu Zuiun Kiwami Kiritsuke/Chef s jádrem z práškové oceli SPG2, 62 vrstev damaškové oceli, se 7-hrannou japonskou rukojetí. Délka čepele 210 mm,...

Kód: 9505
Japonský nůž Petty 150 mm Kanetsugu Zuiun Kiwami SPG2 - DLC coating
5 999 Kč

Japonský kuchařský nůž Kanetsugu Zuiun Kiwami Kiritsuke/Petty s jádrem z práškové oceli SPG2, 62 vrstev damaškové oceli, se 7-hrannou japonskou rukojetí. Délka čepele 150 mm,...

Kód: 9502
Gyuto/Chef 240mm Kanetsune KC-950 Tsuchime Series
1 899 Kč

KC-951 Gyuto/Chef 240 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná...

Kód: KNTN-KC-958
Nůž Santoku 145mm Dellinger Mirror Wootz - Mammut Collect Nr.1
12 399 Kč

Kuchařský nůž Santoku Dellinger Mirror Wootz s čepelí z leštěné oceli WOOTZ. Limitovaná edice, nůž nr.1. Rukojeť ze vzácné fosilie mamutího zubu. Délka ostří 145 mm.

Kód: K-H228/1
Plátkovací nůž Sujihiki 240mm Sakai Takayuki Molybden Steel
2 299 Kč

Japonský kuchařský plátkovací nůž Slice/Sujihiki s čepelí z nerezové molybdenové oceli a klasickou západní rukojetí z pryskyřice se třemi nýty. Délka čepele 240 mm.

Kód: 12323
Kuchařský nůž Gyuto 240mm Sakai Takayuki Molybden Steel
2 299 Kč

Japonský kuchařský nůž Chef/Gyuto s čepelí z nerezové molybdenové oceli a klasickou západní rukojetí z pryskyřice se třemi nýty. Délka čepele 240 mm.

Kód: 12313
nůž Kiritsuke (Chef) 210 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi Shadow
4 999 Kč

Kiritsuke / Chef 210 mm - Hokiyama Tosa-Ichi Shadow & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli Aogami Super (Blue Super Steel) & rukojeť z materiálu PAKKA-WOOD...

Kód: 151620/210
Nůž zoubkatý zelený 120 mm, Pirge PURELINE
150 Kč

Nůž zoubkatý PIRGE PURELIN E & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé  oceli DIN 1.4116 &  rukojeť z polypropylenu...

Kód: PIR-46005
Nůž okrajovací tyrkysový 120 mm, Pirge PURELINE
100 Kč

Nůž okrajovací PIRGE PURELIN E & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé  oceli DIN 1.4116 &  rukojeť z polypropylenu...

Kód: PIR-46004
Nůž okrajovací červený 120 mm, Pirge PURELINE
150 Kč

Nůž okrajovací PIRGE PURELIN E & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé  oceli DIN 1.4116 &  rukojeť z polypropylenu...

Kód: PIR-46003
Nůž okrajovací červený 90 mm, Pirge PURELINE
139 Kč

Nůž okrajovací PIRGE PURELIN E & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé  oceli DIN 1.4116 &  rukojeť z polypropylenu...

Kód: PIR-46002
Nůž okrajovací růžový 90 mm, Pirge PURELINE
139 Kč

Nůž okrajovací PIRGE PURELIN E & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé  oceli DIN 1.4116 &  rukojeť z polypropylenu...

Kód: PIR-46001
Nůž okrajovací oranžový 90 mm, Pirge PURELINE
99 Kč

Nůž okrajovací PIRGE PURELIN E & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé...

Kód: PIR-46000
Nůž Kengata Santoku 160mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
4 499 Kč

Japonský kuchařský nůž Kengata Santoku od Sakai Takayuki. 33 vrstev damasteel, jádro z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 160 mm.

Kód: 07399
Nůž Chef/Gyuto 240mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
6 299 Kč

Japonský kuchařský nůž Chef od Sakai Takayuki. 33 vrstev oceli damasteel, jádro z ocel VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 240 mm.

Kód: 07396
nůž Chef/Gyuto 180mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
4 899 Kč

Japonský kuchařský nůž Chef/Gyuto od japonské firmy Sakai Takayuki. 33 vrstev oceli damasteel, jádro z ocel VG10, tvrdost cca 60 HRC. Rukojeť z mahagonu, délka ostří 180 mm.

Kód: 07394
Nůž Petty 120mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
3 399 Kč

Kuchyňský nůž Petty od Sakai Takayuki. Čepel ze 33 vrstev oceli damasteel s jádrem z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu. Délka čepele 120 mm.

Kód: 07389
Nůž WA Gyuto 240mm, Sakai Takayuki VG-10 Kurokage
6 359 Kč

Japonský kuchařský nůž WA-Gyuto/Chef s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť wengewood, bolster z buvolího rohu. Délka...

Kód: 07496
Nůž WA Gyuto 210mm, Sakai Takayuki VG-10 Kurokage
5 699 Kč

Japonský kuchařský nůž WA-Gyuto s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť wengewood, bolster z buvolího rohu. Délka čepele...

Kód: 07493
Nůž WA Petty 150mm, Sakai Takayuki VG-10 Kurokage
4 229 Kč

Japonský kuchařský nůž WA-Kengata Petty s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť z wengewood, bolster z buvolího rohu....

Kód: 07491
Nůž WA-Kengata Gyuto 190mm, Sakai Takayuki VG-10 Zelkova Oktagon
5 049 Kč

Japonský kuchařský nůž WA-Kengata Gyuto od Sakai Takayuki s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 190 mm. 33 vrstev damasteel oceli, jádro...

Kód: 07480
Nůž WA-Kengata Santoku 160mm, Sakai Takayuki VG-10 Zelkova Oktagon
4 832 Kč

Japonský kuchařský nůž WA Kengata Santoku od Sakai Takayuki s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 160 mm. 33 vrstev damasteel oceli,...

Kód: 07479
Nůž WA-Gyuto 240mm, Sakai Takayuki VG-10 Zelkova Oktagon
5 520 Kč

Japonský kuchařský nůž WA-Gyuto 240 mm s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 240 mm. 33 vrstev damasteel oceli, jádro z oceli VG10 s...

Kód: 07476