PROFI "V" mandolína na zeleninu - CHIBA Japan, slicekun
Kód: CHIBA-07Související produkty
Detailní popis produktu
Profesionální "V" mandolína na zeleninu - CHIBA Japan slicekun
Určitě jste již přemýšleli, jak se připravuje zelenina a ovoce, které zdobí pokrmy v japonských a asijských restauracích. Tajemství spočívá v tomto profesionálním ručním kráječi. Každou zeleninu, ovoce, nebo zelí nakrájíte na mandolíně během několika minut. Unikátní V kráječ té nejvyšší ostrosti Vám nabídne pohodlí a bezpečnost o kterém se Vám vždy jen zdálo. Jednoduchým pootočením kolečka získáté sílu krájených potravin od 0,5 mm až do 10 mm. Součástí této mandolíny je hřebenový nůž pro tvorbu nudliček o šířce 3 mm.
1/ hřeben pro nudličky o šířce 2 mm včetně oranžového boxu je dodáván zvlášť - není součástí dodávky
2/ hřeben pro nudličky o šířce 4 mm včetně černého boxu je dodáván zvlášť - není součástí dodávky
Rozměry:
✅ Vyrobeno z vysoce odolné japonské nerezové oceli
✅ Šířka pracovní plochy až 100 mm
✅ Délka pracovní plochy 330 mm
✅ hmotnost 1600 g
✅ celkové rozměry 170 x 415 x 170 mm
✅ 1 x hřebenový nástavec na nudle o šířce 3 mm
✅ nastavitelná vložka pro krájené potraviny 90 x 90 mm
video s použitím
Vyrobeno v Japonsku
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní vybavení. Produkty od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý produkt se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | struhadla a mandolíny |
---|---|
Hmotnost: | 1.6 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Společnost CHIBA KOGYOSHO CO., LTD., založená v roce 1964 v japonském městě Funabaši v prefektuře Čiba, se specializuje na výrobu profesionálních kuchyňských nástrojů a zařízení. Jejich sortiment zahrnuje průmyslové kráječe, strouhače a další kuchyňské pomůcky, které jsou navrženy tak, aby napodobovaly preciznost ručního krájení a splňovaly vysoké standardy profesionálních kuchařů. Mezi jejich významné produkty patří například "Tsumataro", zařízení pro krájení zeleniny, které umožňuje techniky jako katsuramuki (tenké plátky) a amikiri (síťové krájení).
Dalším inovativním výrobkem je "Peel S", stroj určený pro techniku katsuramuki, který díky speciálnímu mechanismu posunu čepele zajišťuje lesklý a hladký povrch řezu, srovnatelný s výsledky dosaženými ostrým nožem.