Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger German Black Samurai s čepelí z německé oceli 1.4116 a rukojetí ze syntetického dřeva Pakkawood s ozdobným nýtem a znakem samuraje. Nůž...
Univerzální nůž šéfkuchaře/ky Chef ze série PIRGE Life s čepelí z německé oceli 1.4116. Tvrdost jádra 54 HRC. Oválná rukojeť v kombinaci akáciového dřeva, olivových pecek a...
Sada Dellinger BBQ z oceli Sandvik 14C28N s povrchovou úpravou Black Titanium Coating. Nože na maso, zeleninu i vykosťování, doplněné grilovací vidličkou, v luxusním koženém...
Exkluzivní dárková sada japonských kuchyňských nožů ze série Suncraft Elegancia v krásné dárkové krabici z leštěného ořechového dřeva. Sada obsahuje nože Kiritsuke/Chef (200...
Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger Samurai z damaškové oceli VG-10, určený pro vykosťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach. Ergonomická rukojeť z G-10 s ozdobným...
Řeznický vykosťovací nůž PIRGE ECCO z německé nerezové oceli 1.4116 a červenou rukojetí z polypropylenu (PPC). Nůž je vhodný pro vykosťování, porcování a stahování. Délka ostří...
filetovací nůž na ryby 200 mm PIRGE GASTRO & nůž vhodný pro filetování, stahování kůže z ryb a porcování & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z...
řeznický vykošťovací nůž 145 mm PIRGE PRO 2002 & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & ostří z francouzské nerezové oceli T5MoV & rukojeť...
Nůž šéfkuchaře Kiritsuke / Santoku ze série Suncraft ELEGANCIA SG2 s 3 vrstvou čepelí a jádrem z práškové oceli SG2 (Super Gold 2). Tvrdost jádra 60-62 HRC. Osmihranná...
Vykosťovací nůž Honesuki Boning 152 mm ze série SOK Cocobolo White Damascus je ideálním nožem pro vykosťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach a snadné pronikání a...
Tento web používá soubory cookies a osobní údaje k personalizaci reklam a měření jejich účinnosti. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.