Univerzální nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto Kiritsuke ze série Dellinger Longevity Damascus Edition s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10 a rukojetí z přírodního dřeva...
Plátkovací nůž Slice ze série Dellinger Longevity Damascus Edition s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10 a rukojetí z přírodního dřeva platanu Figured Sycamore. Nůž je...
Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger Longevity Damascus Edition s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10 a rukojetí z přírodního dřeva platanu Figured Sycamore. Nůž...
Univerzální nůž šéfkuchaře/ky Santoku ze série Dellinger M390 Cocobolo s čepelí ze švédské práškové oceli M390 a rukojetí z exotického dřeva Cocobolo. Tradiční nůž pro krájení,...
Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger Rose Wood Damascus s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10. Tvrdost jádra 61 HRC. Rukojeť západního typu je vyrobena z...
Univerzální nůž šéfkuchaře Santoku ze série Dellinger Longevity Damascus Edition s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10 a rukojetí z přírodního dřeva platanu...
Univerzální nůž šéfkuchaře/ky Santoku Cullens ze série Dellinger Rose Wood Damascus s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10. Tvrdost jádra 61 HRC. Rukojeť západního...
Univerzální nůž šéfkuchaře/ky Chef / Gyuto ze série Dellinger Rose Wood Damascus s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10. Tvrdost jádra 61 HRC. Rukojeť západního typu je...
Univerzální nůž šéfkuchaře Santoku ze série PIRGE X KROP s čepelí ze švédské damaškové nerezové oceli DAMAX™. Tvrdost jádra 60 HRC. Oválná rukojeť z Beech-Wood (bukové...
Univerzální nůž šéfkuchaře Chef / Kiritsuke ze série Dellinger Carbon Fiber Octagon s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10. Tvrdost jádra 61 HRC. Osmihranná rukojeť z...
Univerzální nůž šéfkuchaře/ky Chef / Gyuto ze série Dellinger M390 Cocobolo s čepelí ze švédské práškové oceli M390 a rukojetí z exotického dřeva Cocobolo. Nůž je ideální pro...
Univerzální nůž šéfkuchaře/ky Chef / Gyuto ze série Dellinger M390 Cocobolo s čepelí ze švédské práškové oceli M390 a rukojetí z exotického dřeva Cocobolo. Nůž je ideální pro...
Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger Samurai z damaškové oceli VG-10, určený pro vykosťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach. Ergonomická rukojeť z G-10 s ozdobným...
Kuchařský nůž Santoku ze série Dellinger Carbon Fiber Octagon s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10. Tvrdost jádra 61 HRC. Osmihranná rukojeť z karbonu a zakončením z...
Univerzální nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto ze série Dellinger Carbon Fiber Octagon s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10. Tvrdost jádra 61 HRC. Osmihranná rukojeť z karbonu...
Vykosťovací nůž Honesuki Boning 152 mm ze série SOK Cocobolo White Damascus je ideálním nožem pro vykosťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach a snadné pronikání a...
Robustní kuchařský nůž Kiritsuke Gyuto/Chef Dellinger Professional s jádrem z oceli 10Cr15CoMoV, vloženým mezi 6 vrstev 2 nerezových damaškových ocelí. Třpytivý damaškový vzor...
Kód: K-H146
Tento web používá soubory cookies a osobní údaje k personalizaci reklam a měření jejich účinnosti. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.