Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger German Black Samurai s čepelí z německé oceli 1.4116 a rukojetí ze syntetického dřeva Pakkawood s ozdobným nýtem a znakem samuraje. Nůž...
Sada Dellinger BBQ z oceli Sandvik 14C28N s povrchovou úpravou Black Titanium Coating. Nože na maso, zeleninu i vykosťování, doplněné grilovací vidličkou, v luxusním koženém...
Vykosťovací řeznický nůž ze série Pirge PRO 2002 Butcher z francouzské nerezové oceli T5MoV. Ergonomická rukojeť je vyrobena ze vstřikovaného polypropylenu (PPC). Nůž určený k...
Nůž vykosťovací Boning ze série Dellinger Essence s čepelí z německé oceli 1.4116 a rukojetí ze syntetického dřeva Pakkawood. Přesné a snadné vykosťování a špikování masa. Délka...
Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger Samurai z damaškové oceli VG-10, určený pro vykosťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach. Ergonomická rukojeť z G-10 s ozdobným...
Vykosťovací nůž Honesuki Boning 152 mm ze série SOK Cocobolo White Damascus je ideálním nožem pro vykosťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach a snadné pronikání a...
Kuchařský nůž Chef PIRGE GASTRO z německé oceli 1.4116 a rukojetí z polypropylenu (PPC). Nůž na maso, vhodný pro běžné krájení. 7 barevných pinů dle HACCP. Délka ostří 160 mm.
Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger Rose Wood Damascus s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10. Tvrdost jádra 61 HRC. Rukojeť západního typu je vyrobena z...
Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger Longevity Damascus Edition s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10 a rukojetí z přírodního dřeva platanu Figured Sycamore. Nůž...
řeznický vykošťovací nůž 145 mm Sultan & nůž řeznický & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & ostří z německé oceli 1.4116 & rukojeť z...
Tento web používá soubory cookies a osobní údaje k personalizaci reklam a měření jejich účinnosti. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.