SRBSKÝ NŮŽ VG-10 DELLINGER ZED ONE BURGERFEST BBQ
Kód: K-H35Související produkty
Detailní popis produktu
srbský nůž Dellinger VG-10 "Zed One" Burgerfest
Kdo potřebuje mnoho nástrojů k přípravě jídla ? Vy už ne! S tímto fantastickým nožem zvládnete téměř vše. Sekání, krájení, vykosťování, čištění masa a zeleniny - nic pro tento nůž není problém. Teď můžeme žít společně s naší matkou přírodou. Tento nůž je ručně zpracovaný z japonské oceli VG-10. Po přesném a pečlivém vytvrzení, temperování a žíhání dosahuje tvrdosti Rockwell 60-62 (HRC). Jeho ostří jen tak někdo, nebo něco nepoškodí. Nádherná rukojeť tohoto nože je ručně tvarována z kusu exotického ebenového dřeva. Rukojeť je ozdobena a zpevněna 3 okrasnými nýty. Střední nýt je ozdoben japonským znakem samuraje.
Tento exkluzivní nůž má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg-10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 98 vrstev 2 nerezových damaškových ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Damaškový vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality! Na čepel nože propůjčil své jméno prezident Burgerfestu Praha Zdeněk Střížek, který se tak stal patronem tohoto jedinečného nože!
#ShowMore#
Parametry Dellinger® Zed One:
Celková délka: | 315 mm |
Délka ostří: | 195 mm |
Síla čepele: | 3,0 mm |
Hmotnost: | 360 g |
Potřebujete poradit s výběrem? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Pravidla pro práci s nožem
|
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Zvolte vhodné brusné nástroje
Brusný kámen (whetstone) - nejlepší volba pro broušení nožů z oceli 1.4116. Použijte kámen s hrubostí kolem 1000 grit pro základní broušení a kolem 3000-6000 grit pro jemnější úpravu a finální ostření.
Brusná tyč (ocílka) - pro udržení ostrosti mezi broušeními můžete použít ocílku, která slouží k narovnání břitu bez odstranění materiálu.
Protahovací brousek - skvělý pomocník pro rychlou a snadnou údržbu běžných kuchyňských nožů. I když není tak precizní jako broušení na brusném kameni, jeho výhody spočívají v rychlosti, jednoduchosti a pohodlí. Pro většinu domácích uživatelů je to vynikající volba pro udržení nožů ostrých, aniž by bylo třeba brousit je složitějším způsobem.
Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v dárkové krabičce a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | BBQ nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.36 kg |
čepel typ oceli: | damašková |
délka ostří: | 151-200 mm |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.