Nakiri/nůž na zeleninu 170 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & rukojeť ve tvaru písmena D ze dřeva topolu
nůž vykošťovací Honesuki Boning 150 mm série Buffalo Olive Octagon vykošťování masa oddělování kůže, chrupavek a šlach snadné pronikání a řezání kolem kostí...
nůž vykošťovací 6,4" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž vhodný pro vykošťování a špikování masa & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového...
Masivní nůžky na drůbež Dellinger se speciálně tvarovaným a broušeným multifunkčním ostřím. Ideální pro snadné porcování kůže, hluboce mraženého masa, ryb i silných...
nůž Sashimi (Yanagiba) 210 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & rukojeť ve tvaru písmena D ze dřeva topolu
kuchařský nůž Utility Kiritsuke 130 mm Dellinger Volcano series & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální vhodný pro běžné krájení, loupání a dekorace & kuchařský...
Plastový ochranný kryt s plstěným vnitřkem & chrání čepel před poškrábáním a otupením & poskytuje bezpečí při ukládaní nožů v šuplíku & ideální na cestách a při přepravě...
Nůž univerzální Utility 115 mm série SOK Olive Sunshine Damascus & univerzální nůž & krájení pečiva, masa, zeleniny & vykošťování a kuchání ryb a drůbeže...
Nůž vykosťovací Boning 130 mm série SOK Olive Sunshine Damascus & vykošťování masa & oddělování kůže, chrupavek a šlach & kuchařský nůž v japonském stylu...