Japonský kuchyňský nůž KIYA UMEJI Kamagata 180 mm
Kód produktu: 3-3

Japonský kuchyňský nůž KIYA UMEJI Kamagata 180 mm

Kód produktu: 3-3

Japonský nůž na zeleninu Kamagata vyrobený japonským mistrem Fumio Murakamim. Čepel je vyrobena z oceli Takefu V1 Steel. Délka čepele 180 mm, rukojeť z ebenového dřeva se třemi nýty.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (1 ks)
24.4.2025
7 299 Kč 6 032 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský nůž na zeleninu Kamagata Kiya UMEJI Tokyo - Fumio Murakami

Velmi ostrý japonský nůž na zeleninu KIYA Umeji Japan. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Nůž je ideální pro krájení, plátkování a zpracování zeleniny.

Každý z nožů od Mr. Fumio Murakami byl vyroben a nabroušen ručně řemeslníkem, který své dovednosti zdědil od svého otce. Tajemství oceli, výroby nožů a nožířských dovedností se dědí již po šest pokolení. Nože KIYA Umeji Japan jsou vyráběny se znalostmi získanými při výrobě proslulých japonských mečů. Tyto nože jsou opravdu velmi ostré, flexibilní a neporovnatelné. O těchto nožích se říká že "mají duši".

Čepel je vyrobena z oceli Takefu V1 steel. Západní 3x pronýtovaná rukojeť je vyrobena z ebenového dřeva. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Tento nůž je vhodný pro použití pravou i levou rukou.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.15 kg
EAN: 8594195880216
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Santoku
série: KIYA UMEJI
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
nože SANTOKU / BUNKA

KIYA je jedna z nejstarších japonských společností specializujících se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a nástrojů. Založena v roce 1792 v Edo (dnešní Tokio), KIYA má více než 200 let zkušeností a tradice v kovářském řemesle.

#showmore#