Kuchařský nůž Gyuto 210mm Sakai Takayuki TUS Hi-Carbon Steel
Kód produktu: 16612
Kuchařský nůž Gyuto 210mm Sakai Takayuki TUS Hi-Carbon Steel
Loading...

Kuchařský nůž Gyuto 210mm Sakai Takayuki TUS Hi-Carbon Steel

Kód produktu: 16612

Japonský kuchařský nůž Chef/Gyuto s čepelí z nerezové oceli TUS Hi-Carbon a klasickou západní rukojetí z plywoodu se třemi nýty. Délka čepele 210 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (>5 ks)
5.5.2025
2 499 Kč 2 065 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský kuchařský nůž Gyuto 210 mm

Nůž Gyuto je japonskou verzí západního kuchařského nože. Lze jej používat s různými technikami krájení pro širokou škálu kuchyňských úkolů a je vhodný pro krájení naprosté většiny druhů masa, ryb, zeleniny a ovoce. Je skutečně víceúčelový a práce s ním je hbitá a přesná.

Série nožů Sakai Takayuki TUS Hi-Carbon Steel kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený v poměru stran 50/50 a dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti! Čepel je velmi lehká a dobře vyvážená - je vyrobena z nerezové oceli "TUS". Má dobrou ostrost a trvanlivost s odolností proti korozi za rozumnou cenu! Jsou to skvělé nože vhodnější pro náročnější kuchyňské práce, například v rušné profesionální kuchyni. Klasická západní rukojeť z PLYWOODU je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.18 kg
EAN: 4582226412561
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 201-250 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke
série: Sakai Takayuki TUS Hi-Carbon Steel
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
nože GYUTO