Kuchařský nůž Gyuto 240mm Sakai Takayuki Molybden Steel
Kód produktu: 12313
Kuchařský nůž Gyuto 240mm Sakai Takayuki Molybden Steel
Loading...

Kuchařský nůž Gyuto 240mm Sakai Takayuki Molybden Steel

Kód produktu: 12313

Japonský kuchařský nůž Chef/Gyuto s čepelí z nerezové molybdenové oceli a klasickou západní rukojetí z pryskyřice se třemi nýty. Délka čepele 240 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (>5 ks)
2.5.2025
2 299 Kč 1 900 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský kuchařský nůž Gyuto 240 mm

Nůž Gyuto je japonskou verzí západního kuchařského nože. Lze jej používat s různými technikami krájení pro širokou škálu kuchyňských úkolů a je vhodný pro krájení naprosté většiny druhů masa, ryb, zeleniny a ovoce. Je skutečně víceúčelový a práce s ním je hbitá a přesná.

Série japonských nožů Sakai Takayuki Molybden Steel kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený v poměru stran 50/50 a dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti! Čepel je velmi lehká a dobře vyvážená - je vyrobena z nerezové molybdenové oceli. Má dobrou ostrost a trvanlivost s odolností proti korozi za rozumnou cenu ! Jsou to skvělé nože vhodnější pro náročnější kuchyňské práce, například v rušné profesionální kuchyni. Rukojeť je vyrobena ze speciální pryskyřice POM, která zachovává pocit konvenční dřevěné rukojeti pro pohodlné a pevné uchopení nože. POM rukojeť je stabilní do teploty 150 stupňů celsia.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.245 kg
EAN: 4582226413810
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 201-250 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke
série: Sakai Takayuki Molybden Steel
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
nože GYUTO