Detailní popis produktu
Ostrý damaškový nůž šéfkuchaře SOK Olive Spider
Tento nůž je ideální pro všestranné využití. Dlouhá čepel s ostrým hrotem na konci je ideální pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb, ovoce a zeleniny.
Pavučina na čepeli
Čepel nožů je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 o tvrdosti 62+/-1 Rockwella, které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem SPIDER NET minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře SPIDER NET je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality.
Krásná rukojeť
Rukojeť je vyrobena z překrásného olivového dřeva. Olivové dřevo je barevně velmi atraktivní a velmi žádané. Dřevo lze krásně leštit, je pevné a tvrdé. Díky tomu se nazývá „krásou, která nestárne.“. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost.
#ShowMore#
Parametry nože:
Celková délka: | 335 mm |
Délka ostří: | 205 mm |
Délka rukojeti: | 120 mm |
Hmotnost: | 239 g |
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Parametry produktu:
Hmotnost: | 0.05 kg |
---|---|
čepel typ oceli: | damašková |
délka ostří: | 201-250 mm |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
typ nože: | Chef / Gyuto / Kiritsuke |
materiál čepele: | japonská damašková ocel (Damascus Steel) VG10 |
materiál rukojeti: | olivové dřevo |
délka ostří: | extra velké nad 200 mm |
typ nože: | Chef (Gyuto) |
Produkt naleznete v této kategorii
K tomuto produktu doporučujeme ještě dokoupit

II. jakost - praskliny na rukojeti viz foto - kuchařský nůž Chef Dellinger Mirror M390 s čepelí z leštěné práškové oceli M390. Rukojeť ze dřeva iron-wood a vzácné fosilie...

Kuchařský nůž Gyuto/Chef Dellinger TOIVO Professional Damascus s jádrem z oceli VG-10, vloženým mezi 66 vrstev damaškové oceli, a západní ergonomickou rukojetí z materiálu...

nůž Gyuto / Chef 210 mm Dellinger Inazuma & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli...

II. jakost - praskliny na rukojeti viz foto - kuchařský nůž Chef Dellinger Mirror M390 s čepelí z leštěné práškové oceli M390. Rukojeť ze dřeva iron-wood a vzácné fosilie...

Kuchařský nůž Gyuto/Chef Dellinger TOIVO Professional Damascus s jádrem z oceli VG-10, vloženým mezi 66 vrstev damaškové oceli, a západní ergonomickou rukojetí z materiálu...

nůž Gyuto / Chef 210 mm Dellinger Inazuma & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli...

II. jakost - praskliny na rukojeti viz foto - kuchařský nůž Chef Dellinger Mirror M390 s čepelí z leštěné práškové oceli M390. Rukojeť ze dřeva iron-wood a vzácné fosilie...

Kuchařský nůž Gyuto/Chef Dellinger TOIVO Professional Damascus s jádrem z oceli VG-10, vloženým mezi 66 vrstev damaškové oceli, a západní ergonomickou rukojetí z materiálu...