Detailní popis produktu
Japonský kuchařský nůž Chef/Gyuto Hisashige
Tento nůž je ideální pro všestranné využití. Dlouhá čepel je ideální pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb, ovoce a zeleniny.
Čepel nožů je vyrobená z uhlíkové oceli. Díky vyššímu obsahu uhlíku je čepel pevnější, odolnější a snáze se brousí. Po použití je potřeba nůž vždy vysušit dosucha a naolejovat, poté dát na suché místo - tím se minimalizuje riziko koroze. Velmi dlouho si zachovává ostrost a výborně se hodí k broušení na vodních kamenech.
Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z Plywood s trojím nýtováním. Jsou navržené tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.
Parametry nože:
Celková délka: | 300 mm |
Délka ostří: | 180 mm |
Délka rukojeti: | 110 mm |
Hmotnost: | 150 g |
#ShowMore#
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Parametry produktu:
Hmotnost: | 0.15 kg |
---|---|
čepel typ oceli: | monokompozitní |
délka ostří: | 151-200 mm |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
typ nože: | Chef / Gyuto / Kiritsuke |
Produkt naleznete v této kategorii

Prémiový nůž šéfkuchaře s jádrem z damaškové oceli VG-10 vloženým mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí. Krásný a praktický nůž je ideální pro krájení, plátkování i kolébkové...

II. jakost - praskliny na rukojeti viz foto - kuchařský nůž Chef Dellinger Mirror M390 s čepelí z leštěné práškové oceli M390. Rukojeť ze dřeva iron-wood a vzácné fosilie...

nůž Gyuto / Chef 210 mm Dellinger Inazuma & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli...

Kuchařský nůž Gyuto/Chef Dellinger TOIVO Professional Damascus s jádrem z oceli VG-10, vloženým mezi 66 vrstev damaškové oceli, a západní ergonomickou rukojetí z materiálu...

Prémiový nůž šéfkuchaře s jádrem z damaškové oceli VG-10 vloženým mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí. Krásný a praktický nůž je ideální pro krájení, plátkování i kolébkové...

II. jakost - praskliny na rukojeti viz foto - kuchařský nůž Chef Dellinger Mirror M390 s čepelí z leštěné práškové oceli M390. Rukojeť ze dřeva iron-wood a vzácné fosilie...

nůž Gyuto / Chef 210 mm Dellinger Inazuma & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli...

Kuchařský nůž Gyuto/Chef Dellinger TOIVO Professional Damascus s jádrem z oceli VG-10, vloženým mezi 66 vrstev damaškové oceli, a západní ergonomickou rukojetí z materiálu...

Prémiový nůž šéfkuchaře s jádrem z damaškové oceli VG-10 vloženým mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí. Krásný a praktický nůž je ideální pro krájení, plátkování i kolébkové...

II. jakost - praskliny na rukojeti viz foto - kuchařský nůž Chef Dellinger Mirror M390 s čepelí z leštěné práškové oceli M390. Rukojeť ze dřeva iron-wood a vzácné fosilie...