Nůž Hon-Deba 210mm Kanetsune Minamoto Kanemasa B-Series
Kód produktu: KNTN-KC-546

Nůž Hon-Deba 210mm Kanetsune Minamoto Kanemasa B-Series

Kód produktu: KNTN-KC-546

Japonský kuchařský nůž Hon-Deba ze série Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series s čepelí z oceli White Steel #3 HRC 60-61. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena ze dřeva magnólie s plastovým bolstrem. Délka ostří 210 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (1 ks)
21.3.2025
5 799 Kč 4 793 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský kuchařský nůž Hon-Deba ze série Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series

Ostrý japonský nůž Hon-Deba ze série Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series, z oceli White Steel #3. Japonská Deba, která se také nazývá Hon-deba (doslovně „true deba“), se tradičně používá k čištění a filetování celých ryb, ale také se běžně používá k porcování a úpravě drůbeže a jiného masa obsahující malé a křehké kosti. Robustnost a velká hmotnost Deby je nutná, protože při opatrném a přiměřeném použití, lze robustní patní část nože použít k řezání nebo sekání kostí objevujících se u malých a středních ryb nebo drůbeže.

Běžně se nože typu Deba používají k odstranění hlav ryb. Přesto se však nedoporučuje používat Debu pro sekání přes velké kosti a pokud již tak musíme učinit, je třeba dbát zvýšené opatrnosti, stejně jako u všech nožů, aby nedošlo k vystavení ostří čepele bočním silám (kolmo k hlavní ose nebo délce čepele), protože toto může mít za následek odštípnutí nebo popraskání čepele a ostří. Nůž je prioritně určen pro držení v pravé ruce.

Parametry nože:

Celková délka: 370 mm
Délka ostří: 210 mm
Délka rukojeti: 140 mm
Hmotnost: 420 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.42 kg
čepel typ oceli: 3 vrstvá
délka ostří: 201-250 mm
typ rukojeti (střenky): oválná - asijský typ
typ nože: Deba
série: Kanetsune Minamoto Kanemasa B-Series
Produkt naleznete v této kategorii
Minamoto Kanemasa B-series

Kanetsune Seki je renomovaná japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí ve městě Seki v prefektuře Gifu, které je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů, což mu vyneslo přezdívku "město čepelí".

#showmore#