nůž Slice / Sashimi 210 mm Kanetsugu Miyabi Issin

Kód: 2006
1 399 Kč 1 156 Kč bez DPH
✅ Skladem (>5 ks)
Gravírování ?

kuchyňský nůž Slice/Sashimi 210 mm série Miyabi Isshin  krájení, plátkování, špikování  hovězí carpaccio, krůta nebo pečeně, ryby   kuchařský nůž v japonském stylu  ocel AUS-8  rukojeť je z přírodního palisandrového dřeva

Detailní informace

Detailní popis produktu

kuchařský nůž Slice/Sashimi Kanetsugu Miyabi Isshin

Plátkovací nůž v japonském stylu je ideálním nožem pro dělání tenkých plátků. Ať už si chcete nakrájet šunku, plátky ryby nebo hovězí carpaccio. Dlouhá, ostrá čepel vám poskytne tu nejlepší kontrolu nad krájením.

Čepel nožů je tvořena jádrem z oceli AUS-8, které je vloženo mezi 2 vrstvy dvou nerezových ocelí SUS-410. Díky citlivé volbě materiálu a precizní finální úpravě se čepel snadno udržuje. Velmi dlouho si zachovává ostrost a výborně se hodí k broušení na vodních kamenech.

#ShowMore#

Rukojeť je vyrobena z přírodního palisandrového dřeva. Díky dvojitému nýtování je čepel s rukojetí dokonale spojená, stabilní a pevná. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost.

Parametry nože Dellinger®   

Celková délka:
330 mm
Délka ostří:
210 mm
Délka rukojeti:
120 mm
Hmotnost:
95 g

 
potrebujete-poradit-helpline-dellinger

Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!

jak-pecovat-o-nuz-leva-djak-pecovat-o-nuz-prava-d

Ostření kuchyňského nože 
pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

brouseni-kurz-dellinger-pece-o-nuz

Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v dárkové krabičce a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Upozornění
Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Doplňkové parametry

Kategorie: Miyabi Isshin
Hmotnost: 0.095 kg
čepel typ oceli: 3 vrstvá
délka ostří: 201-250 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Sashimi - plátkovací
série: Kanetsugu Miyabi Isshin

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: