Japonský nůž Slice/Sashimi 210 mm Kanetsugu Miyabi Issin
Kód produktu: 2006

Japonský nůž Slice/Sashimi 210 mm Kanetsugu Miyabi Issin

Kód produktu: 2006

Japonský plátkovací nůž Slice/Sashimi 210 mm ze série Kanetsugu Miyabi Isshin. Je skvělou volbou při krájení, plátkování a špikování, a při přípravě hovězího carpaccia, krůty nebo pečeně. Čepel nože je vyrobena z oceli AUS-8 a rukojeť z přírodního palisandrového dřeva.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (>5 ks)
30.4.2025
1 399 Kč 1 156 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský plátkovací kuchařský nůž Slice/Sashimi Miyabi Isshin

Plátkovací nůž v japonském stylu je ideálním nožem pro dělání tenkých plátků. Ať už si chcete nakrájet šunku, plátky ryby nebo hovězí carpaccio. Dlouhá, ostrá čepel vám poskytne tu nejlepší kontrolu nad krájením.

Čepel nožů je tvořena jádrem z oceli AUS-8, které je vloženo mezi 2 vrstvy dvou nerezových ocelí SUS-410. Díky citlivé volbě materiálu a precizní finální úpravě se čepel snadno udržuje. Velmi dlouho si zachovává ostrost a výborně se hodí k broušení na vodních kamenech.

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.095 kg
EAN: 4511125020065
čepel typ oceli: 3 vrstvá
délka ostří: 201-250 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Sashimi - plátkovací
série: Kanetsugu Miyabi Isshin
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
Miyabi Isshin