Nůž Usu-Deba 120mm Kanetsune Minamoto Kanemasa B-Series
Kód produktu: KNTN-KC-553

Nůž Usu-Deba 120mm Kanetsune Minamoto Kanemasa B-Series

Kód produktu: KNTN-KC-553

Japonský kuchařský nůž Usu-Deba ze série Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series s čepelí z oceli White Steel #3 HRC 60-61. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena ze dřeva magnólie s plastovým bolstrem. Délka ostří 120 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (3 ks)
23.4.2025
1 899 Kč 1 569 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský kuchařský nůž Usu-Deba ze série Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series

Velmi ostrý nůž Usu-Debaa ze série Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series, z oceli White Steel #3. Japonská Deba, která se také nazývá Hon-deba (doslovně „true deba“), se tradičně používá k čištění a filetování celých ryb, ale také se běžně používá k porcování a úpravě drůbeže a jiného masa obsahující malé a křehké kosti. Robustnost a velká hmotnost Deby je nutná, protože při opatrném a přiměřeném použití, lze robustní patní část nože použít k řezání nebo sekání kostí objevujících se u malých a středních ryb nebo drůbeže.

Běžně se nože typu Deba používají k odstranění hlav ryb. Přesto se však nedoporučuje používat Debu pro sekání přes velké kosti a pokud již tak musíme učinit, je třeba dbát zvýšené opatrnosti, stejně jako u všech nožů, aby nedošlo k vystavení ostří čepele bočním silám (kolmo k hlavní ose nebo délce čepele), protože toto může mít za následek odštípnutí nebo popraskání čepele a ostří. Nůž je prioritně určen pro držení v pravé ruce.

Parametry nože:

Celková délka: 240 mm
Délka ostří: 120 mm
Délka rukojeti: 110 mm
Hmotnost: 120 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.12 kg
EAN: 4956856725535
čepel typ oceli: 3 vrstvá
délka ostří: 101-150 mm
typ rukojeti (střenky): oválná - asijský typ
typ nože: Deba
série: Kanetsune Minamoto Kanemasa B-Series
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
Minamoto Kanemasa B-series

Kanetsune Seki je renomovaná japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí ve městě Seki v prefektuře Gifu, které je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů, což mu vyneslo přezdívku "město čepelí".

#showmore#