Nůž Kengata Slicer/Sujihiki 270mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
Kód produktu: 07398

Nůž Kengata Slicer/Sujihiki 270mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10

Kód produktu: 07398

Japonský kuchařský nůž Kengata Slicer od Sakai Takayuki. 33 vrstev damasteel, jádro z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 270 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (>5 ks)
23.4.2025
7 399 Kč 6 115 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský nůž šéfkuchaře Kengata Slicer/Sujihiki 270 mm

Nože ze série Sakai Takayuki 33 layers VG-10 jsou vyrobeny z 33 vrstev nerezové oceli – damasteel s jádrem z japonské oceli VG10. Čepele jsou extrémně ostré a jejicj jádro dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC. Výborně drží ostrost a působí lehkým a vyváženým dojmem. Rukojeti těchto nožů jsou ručně vyrobeny z krásného a prokresleného mahagonového dřeva, které je odolné proti vodě. Každý nůž je ručně broušen pod úhlem 18 stupňů z každé strany, přesně tak aby byla zajištěna maximální ostrost. Vřele doporučujeme, abyste se sami přesvědčili o vynikajícím výkonu a kráse těchto damaškových nožů.

Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Dlouhá čepel a osmiboká rukojeť Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Nůž Kengata Slicer/Sujihiki z oceli damasteel s jádrem z VG10 má dokonale vyváženou čepel s povrchovou úpravou Tsuchime (kladívkový povrch). Povrch dává noži nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochrannou krytku.

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.18 kg
čepel typ oceli: damašková
délka ostří: 251-300 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Slice/Sujihiki
série: Sakai Takayuki 33 layers VG-10
Produkt naleznete v této kategorii
33 layers VG-10