Nůž Nakiri 160mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
Kód produktu: 07393

Nůž Nakiri 160mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10

Kód produktu: 07393

Japonský nůž na zeleninu Nakiri od Sakai Takayuki. 33 vrstev oceli damasteel s jádrem z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu. Délka čepele 160 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (5 ks)
23.4.2025
4 899 Kč 4 049 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský nůž šéfkuchaře na zeleninu Nakiri 160 mm

Nože ze série Sakai Takayuki 33 layers VG-10 jsou vyrobeny z 33 vrstev nerezové oceli – damasteel s jádrem z japonské oceli VG10. Čepele jsou extrémně ostré a jejicj jádro dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC. Výborně drží ostrost a působí lehkým a vyváženým dojmem. Rukojeti těchto nožů jsou ručně vyrobeny z krásného a prokresleného mahagonového dřeva, které je odolné proti vodě. Každý nůž je ručně broušen pod úhlem 18 stupňů z každé strany, přesně tak aby byla zajištěna maximální ostrost. Vřele doporučujeme, abyste se sami přesvědčili o vynikajícím výkonu a kráse těchto damaškových nožů.

Japonský nůž na zeleninu Nakiri 160 mm svým tvarem spíše připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 160 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Nůž Nakiri z oceli damasteel s jádrem z japonské oceli VG10 má dokonale vyváženou čepel s povrchovou úpravou Tsuchime (kladívkový povrch). Povrch dává noži nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli

K noži doporučujeme zakoupit dřevěný kryt saya - ZDE.

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.19 kg
EAN: 4582226417238
čepel typ oceli: damašková
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Nakiri - na zeleninu
série: Sakai Takayuki 33 layers VG-10
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
33 layers VG-10