Kategorie

.

Kanetsugu Seki Japan

Tradiční výrobce velmi kvalitních nožů najdete ve městě Seki - prefektura Gifu. Tato společnost navazuje na práci p. Kanetsugy, který byl známý pro své kvalitní čepele po celém Japonsku. Kovář Kanetsugu začal vyrábět meče v polovině 14. století v provincii Mino. Děda současného majitele Matsujira vyráběl kuchyňské nože v éře Taisho (1912-1926).
Mitsuyasu Kawamura, prezident Seki Kanetsugu, je velmi hrdý na 100 letou historii své společnosti. Pro toto významné výročí si společnost Seki Kanetsugu připravila zcela nový nůž, který by měl být jedním z nejostřejších v historii. Čepele jsou dlouhé 18 až 24 centimetrů a jsou opatřeny zvlněným vzorem "Hamonem", jaký se vyskytuje na japonských katanách.
Ve své současné podobě Seki Kanetsugu vyrábí moderní výrobky, které mají vlastnosti japonských mečů. Jsou prakticky nerozbitné, těžko je ohnout a extrémně ostré.

599,00 Kč

Skladem

699,00 Kč

Skladem

999,00 Kč

Skladem

999,00 Kč

Skladem

999,00 Kč

Skladem

659,00 Kč

Skladem

999,00 Kč

Skladem

599,00 Kč

Skladem

399,00 Kč

Skladem

599,00 Kč

Skladem

1 099,00 Kč

Skladem

6 999,00 Kč

Skladem

Skladem

Kanetsugu Paring Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 90 mm

Skladem

Kanetsugu Utility Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 150 mm

Skladem

Kanetsugu Santoku Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 170 mm

Skladem

Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 180 mm

Skladem

Kanetsugu Slice / Sahimi Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž plátkovací & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 180 mm

Skladem

Kanetsugu Utility Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 120 mm

Skladem

Kanetsugu Santoku Gold Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z oceli VG-2 & západní rukojeť z Black Pakkawood & délka čepele 170 mm

Skladem

Chef / Gyuto Kanetsugu Sharpness Revolution 21 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & Micro-Dent Technology & západní rukojeť & délka ostří 180 mm

Skladem

Kanetsugu Utility Sharpness Revolution 21 & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & Micro-Dent Technology & délka čepele 130 mm

Skladem

Santoku Kanetsugu Sharpness Revolution 21 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & Micro-Dent Technology & západní rukojeť & délka ostří 170 mm

Skladem

Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 210 mm

Skladem

Kanetsugu Kiritsuke / Chef 210 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť -  & délka čepele 210 mm

Poslední kus skladem