Kategorie

.

Kanetsugu Seki Japan

Tradiční výrobce velmi kvalitních nožů najdete ve městě Seki - prefektura Gifu. Tato společnost navazuje na práci p. Kanetsugy, který byl známý pro své kvalitní čepele po celém Japonsku. Kovář Kanetsugu začal vyrábět meče v polovině 14. století v provincii Mino. Děda současného majitele Matsujira vyráběl kuchyňské nože v éře Taisho (1912-1926).
Mitsuyasu Kawamura, prezident Seki Kanetsugu, je velmi hrdý na 100 letou historii své společnosti. Pro toto významné výročí si společnost Seki Kanetsugu připravila zcela nový nůž, který by měl být jedním z nejostřejších v historii. Čepele jsou dlouhé 18 až 24 centimetrů a jsou opatřeny zvlněným vzorem "Hamonem", jaký se vyskytuje na japonských katanách.
Ve své současné podobě Seki Kanetsugu vyrábí moderní výrobky, které mají vlastnosti japonských mečů. Jsou prakticky nerozbitné, těžko je ohnout a extrémně ostré.

22,87 €

Skladem

34,68 €

Skladem

38,15 €

Skladem

20,79 €

Skladem

24,26 €

Skladem

34,68 €

Skladem

82,44 €

Skladem

277,65 €

Skladem

156,20 €

Skladem

104,10 €

Skladem

20,79 €

Skladem

130,17 €

Skladem

Skladem

Kanetsugu Utility Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 120 mm

Skladem

Kanetsugu Slice / Sahimi Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž plátkovací & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 180 mm

Skladem

Kanetsugu NAKIRI Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž na zeleninu & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 165 mm

Skladem

Kanetsugu Paring Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 90 mm

Skladem

Kanetsugu Utility Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 150 mm

Skladem

Kanetsugu Santoku Gold Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z oceli VG-2 & západní rukojeť z Black Pakkawood & délka čepele 170 mm

Skladem

Kanetsugu Utility PRO-M Saiun VG-10 Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z japonské oceli VG-10 & západní rukojeť z materiálu Micarta & délka čepele 120 mm

Skladem

Kanetsugu Kiritsuke / Sujihiki 240 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť -  & délka čepele 240 mm

Skladem

Kanetsugu Chef/Gyuto PRO-M Saiun VG-10 Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z japonské oceli VG-10 & západní rukojeť z materiálu Micarta & délka čepele 230 mm

Skladem

Kanetsugu Chef PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli ZA-18 & západní rukojeť z materiálu Black-Pakkawood & délka čepele 200 mm

Skladem

nůž na chléb a pečivo Bread Kanetsugu Sharpness Revolution 21 & japonský kuchařský nůž & nůž na chléb a pečivo & Micro-Dent Technology & západní rukojeť & délka čepele 205 mm

Skladem

Kanetsugu nůž Slice/Sashimi Kanetsugu PRO-M Saiun VG-10 Damascus PRO-M Saiun VG-10 Damascus & nůž plátkovací & jádro z japonské oceli VG-10 & západní rukojeť z materiálu Micarta & délka čepele 210 mm