Kategorie

.

ŘADA „ZEN-BOKASHI“ DAMASCUS BLADE

.
Jádro čepele těchto nožů je kované z vysoce uhlíkové oceli Blue Stee l#2 (Aogami#2). Tato ocel díky tomu že je legovaná chromem a wolframem má vynikající retenci ostří a odolnost. Je velmi oblíbená u japonských výrobců nožů. Tvrdost nože je 61-62HRC. Nádherná damašková čepel „Zen-Bokashi“ má z každé strany 11 vrstev damaškové oceli, spolu s jádrem tedy celkem 23.
Čepel je osazena tradiční japonskou rukojetí ve tvaru písmene „D“ z červeného santalového dřeva, bolster je z černého dřeva Plywood.

190,87 €

Skladem

190,87 €

Skladem

215,17 €

Skladem

152,69 €

Očekáváme

Skladem

KC-463 Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi"-series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť Red sandal wood w/black plywood bolster & délka čepele 165 mm

Skladem

KC-462 Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi"-series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť Red sandal wood w/black plywood bolster & délka čepele 165 mm

Skladem

KC-465 Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" Kiritsuke 170 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi"-series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť Red sandal wood w/black plywood bolster & délka čepele 170 mm

Očekáváme

KC-464 Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" Petty 135 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi"-series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť Red sandal wood w/black plywood bolster & délka čepele 135 mm

Není skladem