Kategorie

.

Miyabi Isshin

Materiál čepele:
Tyto nože mají ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-8, které je obaleno z obou stran nerezovou oceli SUS410. Japonská ocel AUS-8 má velmi dobrou ostrost hran a vynikající retenci. Broušení nožů ze serie Miyabi Isshin je velmi jednoduché a nenáročné a to i v domácích podmínkách.

Materiál rukojeti: přírodní dřevo Palisandru

599,00 Kč

Skladem

1 099,00 Kč

Skladem

999,00 Kč

Očekáváme

Skladem

Kanetsugu Paring Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 90 mm

Skladem

Kanetsugu NAKIRI Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž na zeleninu & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 165 mm

Očekáváme

Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 180 mm

Není skladem