Kategorie

.

Gyuto ( 牛刀) - Japonská obdoba západního kuchařského nože šéfkuchaře (Chef ). Díky menšímu úhlu broušení lépe proniká krájenými materiály než nože západního stylu - hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití – krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů.

35,50 €

Skladem

34,01 € 42,61 €

Skladem

117,24 €

Skladem

78,15 €

Skladem

81,70 €

Skladem

159,88 €

Skladem

78,15 €

Skladem

31,95 €

Skladem

99,47 €

Skladem

55,40 €

Skladem

28,39 €

Skladem

47,94 €

Skladem

Skladem

Nůž Chef 8" (200 mm) Dellinger German Samurai & japonský nůž šéfkuchaře & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 200 mm

34,01 € 42,61 €

Skladem

Gyuto / Chef 8,5" Dellinger German Samurai  & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 210 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC

Skladem

nůž šéfkuchaře Chef 8" (200mm) Dellinger Samurai Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka čepele 200 mm

Skladem

Japonský nůž Kiritsuke Chef 8" (200 mm) Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & všestranný šéfkuchařský nůž & jádro z japonské oceli AUS10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 180 mm

Skladem

Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Big Chef 8" (190 mm) Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 190 mm

Skladem

nůž Chef 230 mm Dellinger Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & rukojeť ze dřeva desert iron wood + vzácná fosílie mamutího zubu & délka ostří 230 mm

Skladem

Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef 8" (200 mm) Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 200 mm

Skladem

Gyuto / Chef 8" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 200 mm & úhel broušení 15 stupňů

Skladem

Gyuto / Chef Kiritsuke 8,5" Dellinger Rose-Wood Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť ze dřeva Rose-Wood s ozdobným nýtem & délka ostří 215 mm

Skladem

Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 210 mm

Skladem

nůž Gyuto/Chef 180 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & rukojeť ve tvaru písmena D ze dřeva topolu

Skladem

Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 180 mm