.
Pro pořádnou BBQ párty budete potřebovat kvalitní grilovací nářadí. Držáky a rošty na na přípravu kuřat, ryb, klobás, nebo hamburgerů. Servírovací dřevěná prkénka, teploměry, špachtle, obracečky, kartáče na čištění a rukovice, které Vás ochrání před vysokými teplotami. U nás prostě najdete vše, na co si vzpomenete a co byste mohli během grilovací party i po jejím skončení potřebovat.
Skladem
akáciové prkénko & prkénko servírovací z akáciového dřeva & frézované pro pro udržení tekutin
Skladem
litinová pánev & ideální na tepelnou úpravu masa & vysoká akumulace tepla
Skladem
Pinzeta na vaření & Pinzeta na smažení & Pinzeta pro labužníky & Pinzeta na grilování a BBQ & 40 cm dlouhá & Nerezová ocel
Skladem
Nůž vykosťovací Boning o délce ostří 155 mm & série Dellinger Carbon Fragment & vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & kuchařský nůž v japonském stylu & Full Damascus Steel & rukojeť z karbonu
Skladem
Nůž na pečivo Bread 200 mm Dellinger Sandvik Northern Sun & nůž na pečivo & kuchařský nůž v japonském stylu & švédská ocel Sandvik 14C28N & rukojeť z rýže a barevné pryskyřice & délka ostří 200 mm
Skladem
kuchařská BBQ špachtle z oceli vg-10 & vhodná na obracení a čištění & damašková ocel & jedna strana ostrá jako nůž
Skladem
Nůž plátkovací Slice o délce ostří 170 mm & série Dellinger Carbon Fragment & plátkovací nůž & vhodný pro krájení na tenké plátky & kuchařský nůž v japonském stylu & Full Damascus Steel & rukojeť z karbonu
Skladem
Nůž na pečivo Bread 200 mm Dellinger Sandvik Northern Sun & nůž na pečivo & kuchařský nůž v japonském stylu & švédská ocel Sandvik 14C28N & rukojeť z rýže a barevné pryskyřice & délka ostří 200 mm
Skladem
kuchařská pinzeta na rybí kosti & žádné zbylé kosti v pokrmu & přesné a pohodlné uchopení kostí & 120 mm dlouhá & nerezová ocel
Skladem
vpichovací teploměr (jehla) & vodotěsný IP65 & bluetooth dosah 10-100 m & možno použít v přímém ohni
Skladem
damascus BBQ & steaková vidlička & jádro z japonské oceli VG-10 – 66 vrstev damaškové oceli
Skladem
nůž Santoku Cullens Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na zeleninu & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 180 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC