Kategorie

.

V Číně se tento typ nože nazývá "TAO", což znamená "meč" od konvenčních kuchyňských nožů se liší tím, že ostří je tlustší a širší a je schopen řezat velké kusy (jako je maso, kuře atd.) - využívá se k sekání a řezání zeleniny a masa. Čínský nůž je ideální pro krájení menších kusů vykostěného masa a drůbeže. Velmi dobře si poradí s krájením a sekáním tvrdé zeleniny - včetně velkých hlav kapusty a hlávkového zelí. V asijské kuchyni funguje tento stylový čínský nůž jako "šéfkuchařský nůž", který nabízí překvapivou všestrannost, hbitost a ostrost. Vrchní část čepele lze použít k drcení zázvoru nebo česneku, zatímco ostří řeže, seká a krájí s mimořádnou přesností. Extra vysoký profil čepele umožňuje vynikající a jednoduchý přenos nakrájených polotovarů do hrnce nebo pánve.

999,00 Kč

Skladem

1 199,00 Kč

Skladem

1 149,00 Kč

Očekáváme

999,00 Kč

Očekáváme

Skladem

Čínský univerzální nůž "TAO" Dellinger Cleaver & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & nerezová ocel 4Cr13 & délka ostří 180 mm

Skladem

Čínský univerzální nůž "TAO" Dellinger Cleaver Burgerfest 2019 & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & nerezová ocel 4Cr13 & délka ostří 180 mm

Očekáváme

Čínský univerzální nůž "TAO" & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & délka ostří 200 mm

Není skladem

Očekáváme

Čínský univerzální nůž "TAO" & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & délka ostří 200 mm

Není skladem