Kategorie

.

Název série „Minamo-kaze“

.
znamená v češtině „odraz na vodní hladině“ a opravdu – když se zadíváte na atraktivní lesklou damaškovou čepel vypadá jako odraz paprsků na vodní hladině. Je složena ze 63 vrstev damaškové oceli s jádrem z oceli s vysokým obsahem uhlíku o tvrdosti HRC 61 ± 0,5. Japonská tradiční oktagonová rukojeť „八角 柄“ je vyrobena z červeného dřeva Plywood a je vkusně doplněna černými proužky z micarty, na konci rukojeti je vyrytý znak firmy Kanetsune. Způsob uchycení čepele rukojeti –  Etsuke – je zde tzv. naražení na trn, kdy se čepel zahřeje a narazí se do rukojeti. Tento nůž je dodáván v luxusní dřevěné krabici s japonskou sayou (dřevěná kryt na čepel) vyrobenou z magnolie, která má tradiční  povrchovou úpravou "Kuro-Ishime".

.
Vyrobeno s hrdostí v Japonsku ve městě Seki

277,65 €

Skladem

364,43 €

Skladem

390,46 €

Skladem

Skladem

KC-824 Kanetsune "Minamo-Kaze" Petty 135 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune "Minamo-Kaze" series & japonský kuchařský nůž & 63 layers damascus steel & tvrdost HRC 60 & rukojeť Red Plywood & délka čepele 135 mm

Skladem

KC-823 Kanetsune "Minamo-Kaze" Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune "Minamo-Kaze" series & japonský kuchařský nůž & 63 layers damascus steel & tvrdost HRC 60 & rukojeť Red Plywood & délka čepele 180 mm

Skladem

KC-822 Kanetsune "Minamo-Kaze" Gyutou/Chef 210 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune "Minamo-Kaze" series & japonský kuchařský nůž & 63 layers damascus steel & tvrdost HRC 60 & rukojeť Red Plywood & délka čepele 210 mm