.
Nerezová ocel 1.4116 od firmy Thyssen Krupp (Německo) je ideální pro výrobu čepelí nožů všeho druhu. Tato ocel je hojně využívána ve zdravotnictví a potravinářském průmyslu. Povrch oceli je broušený, nebo za studena válcovaný, bez okují. Kalící teplota je 1030- 1050C do oleje, popouštěcí teplota je 100-200C. Dosažitelná tvrdost je až 59HRC. Chemické složení oceli: C 0,5%/ Si 1%/ Mn1%/ Mo 0,7%/ Cr 14,5% / V 0,2%
ČSN: 17 136; POLDI: Ak5Mo; TŘINEC: X50CrMoV1; W.Nr.: 1.4116; DIN: X50CrMoV1
Skladem
Nůž vykosťovací Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž vykosťovací vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť s materiálu G10 & délka ostří 150 mm
Skladem
řeznický vykošťovací nůž 150 mm PIRGE BUTCHER'S & nůž řeznický & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 150 mm
Skladem
řeznický vykošťovací nůž 130 mm PIRGE BUTCHER'S & nůž řeznický & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 130 mm
Skladem
Nůž malý okrajovací Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální vhodný pro běžné krájení, loupání a dekorace & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť s materiálu G10 & délka ostří 85 mm
Skladem
Nůž Chef Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť s materiálu G10 & délka ostří 200 mm
Skladem
řeznický vykošťovací nůž 215 mm PIRGE BUTCHER'S & nůž řeznický & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 215 mm
Skladem
nůž na tuhé potraviny Frozen 7,8 " Dellinger Classic Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž vhodný pro krájení tuhého masa & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 200 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Skladem
Nůž univerzální Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální vhodný pro běžné krájení, loupání a dekorace & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť s materiálu G10 & délka ostří 125 mm
Skladem
nůž na šunku a Brisket 12" Dellinger Classic Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž vhodný pro plátkování a velké kusy masa, ovoce a zeleniny & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 300 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Skladem
Nůž Santoku Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť s materiálu G10 & délka ostří 180 mm
Skladem
Nůž okrajovací PIRGE PURELINE & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 90 mm
Skladem
řeznický plátkovací nůž 190 mm PIRGE BUTCHER'S & krájení, plátkování a čištění masa, ovoce a zeleniny & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 190 mm