Kategorie

.

Kuchyňský nůž na chléb a pečivo je charakterizován speciální pilkou nebo zoubkovaným okrajem a stejně tak i velmi dlouhou čepelí. Díky této pilce a zoubkům může být i velmi křupavý, nebo měkký chléb snadno nakrájen. Na rozdíl od klasického kuchyňského nože, plátky chleba nejsou při krájení mačkány, nebo drceny. Nadměrná tvorba strouhanky, která se vyskytuje při krájení tvrdé krusty, je s kuchyňským nožem na chléb minulostí. Broušení tohoto nože je poměrně komplikované a většinou vyžaduje zásah zkušeného brusiče.Při krájení chleba, nebo pečiva se však dotýkají pouze špičky zubů a tak nůž zůstává velmi dlouho ostrý a většinou ani nedojde k jeho přebroušení.

599,00 Kč

Skladem

2 099,00 Kč

Skladem

599,00 Kč

Skladem

4 259,00 Kč

Skladem

3 649,00 Kč

Skladem

2 799,00 Kč

Očekáváme

Skladem

nůž na chléb a pečivo 8" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž na pečivo & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 208 mm

Skladem

nůž na chléb a pečivo (Bread) 200mm - Suncraft MOKA, japonský kuchyňský nůž

skladem

Skladem

nůž na chléb a pečivo Bread Kanetsugu Sharpness Revolution 21 & japonský kuchařský nůž & nůž na chléb a pečivo & Micro-Dent Technology & západní rukojeť & délka čepele 205 mm

Skladem

Poslední kus skladem

Skladem

Bread (nůž na chléb a pečivo) 220mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev

Poslední kus skladem

Očekáváme

SXL-P8B nůž Bread 8" Dellinger Samurai Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na chléb a pečivo & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť z materiálu G-10 & délka čepele 205 mm

Není skladem