Kategorie

.

Kuchyňský nůž na chléb a pečivo je charakterizován speciální pilkou nebo zoubkovaným okrajem a stejně tak i velmi dlouhou čepelí. Díky této pilce a zoubkům může být i velmi křupavý, nebo měkký chléb snadno nakrájen. Na rozdíl od klasického kuchyňského nože, plátky chleba nejsou při krájení mačkány, nebo drceny. Nadměrná tvorba strouhanky, která se vyskytuje při krájení tvrdé krusty, je s kuchyňským nožem na chléb minulostí. Broušení tohoto nože je poměrně komplikované a většinou vyžaduje zásah zkušeného brusiče.Při krájení chleba, nebo pečiva se však dotýkají pouze špičky zubů a tak nůž zůstává velmi dlouho ostrý a většinou ani nedojde k jeho přebroušení.

19,38 €

Skladem

45,27 €

Skladem

19,38 €

Skladem

67,92 €

Skladem

90,57 €

Skladem

90,57 €

Skladem

118,08 €

Skladem

278,26 €

Skladem

226,48 €

Skladem

Skladem

nůž na chléb a pečivo 8" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž na pečivo & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 208 mm

Skladem

Skladem

nůž na chléb a pečivo Bread Kanetsugu Sharpness Revolution 21 & japonský kuchařský nůž & nůž na chléb a pečivo & Micro-Dent Technology & západní rukojeť & délka čepele 205 mm

Skladem

nůž na chléb a pečivo (Bread) 200mm - Suncraft MOKA, japonský kuchyňský nůž

skladem

Skladem

nůž na pečivo Bread 8" (195mm) Dellinger Samurai Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na chléb a pečivo & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka čepele 195 mm

Skladem

nůž Bread 8,5" Dellinger Rose-Wood Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na chléb a pečivo & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť s ozdobným nýtem ze dřeva Rose-Wood & délka čepele 210 mm

Skladem

Bread (nůž na chléb a pečivo) 220mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev

Poslední kus skladem

Skladem

Nůž je bez originální krabičky !!
Japonský nůž na chléb s dlouhou a dostatečně silnou čepelí je ideální na krájení chleba a pečiva. Vroubkované ostří snadno proniká křupavou kůrkou pečiva, řezy budou čisté a přesné. Nůž pojatý v tradičním praktickém designu je ideální pro každodenní použití ve vaší kuchyni. Pohodlná rukojeť skvěle padne do ruky.

Poslední kus skladem

Skladem

.KAI Shun HIKARI - nůž nemá originální krabičku !

Tato mistrovsky vytvořená série nožů, pojmenovaná „Hikari“ (z japonského  - „světlo“, „luminescence“) se vyznačuje nádhernou rukojetí z březového PakkaWood (Pakkawood je výjimečný materiál mimořádné kvality a dlouhotrvající krásy. Při výrobě je využito moderních procesů, pečlivě vybraná dýha z tvrdého dřeva je napuštěna teplem tvrzenou pryskyřicí). Odolává vlhkosti a bakteriím a má krásný lesklý povrch. Čepel má mimořádnou ostrost a vysokou výdrž s maximální retencí. Je tvořena z dvou-jádrové nerezové oceli (VG-10/VG-2) jsou na každé straně potaženy 71 mikro vrstvami vysoce uhlíkové nerezové oceli s vysokým obsahem chrómu, čímž se vytvoří na čepeli vzor „sršního hnízda“ .

Poslední kus skladem

Očekáváme

Není skladem