Kategorie

.

PRO-J Hammer-eye forged blade

Spojení překrásného kovářského řemesla s na pohled elegantní linií v japonském přímočarém tvaru. Vyrobeno v souladu s ergonomií pro jednoduchou manipulaci.

Materiál čepele: Krásný kovaný nůž s povrchovou úpravou Tsuchime
Tyto nože mají ultra ostré řezné jádro z japonské oceli ZA-18 od Aichi Steel s vysokým obsahem kobaltu. Ocel ZA-18 byla vyvinuta, aby nahradila a předčila ocel VG-10. Její tvrdost se pohybuje 61+/-1 HRC. To zajišťuje velmi dobrou ostrost hran a vynikající retenci. Vnější povrch je z nerezové oceli AUS-2 - která je na povrchu upravena tzv. "hammered" kladívkováním.

Ostrost: Hamaguriha (konvexní hrana)

Vynikající ocel ZA-18 je broušena do tvaru "hamaguriba", stejně tak jako japonské meče. Tímto je zaručena dokonalá ostrost a trvanlivost ostří.

Tepelné zpracování: Sub-Zero proces

Sub-Zero proces - speciálním chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost.

Materiál rukojeti: Black-Pakkawood
Pro rukojeť je použito laminované zpevněné dřevo. Je vyrobeno z řezaného přírodního dřeva, které bylo zpevněno pryskyřicí.

1 699,00 Kč

Skladem

2 599,00 Kč

Skladem

2 799,00 Kč

Skladem

2 999,00 Kč

Skladem

1 699,00 Kč

Skladem

Kanetsugu Utility PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z oceli ZA-18 & západní rukojeť z materiálu Black-Pakkawood & délka čepele 150 mm

Poslední kus skladem
2 599,00 Kč

Skladem

Kanetsugu Santoku PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z oceli ZA-18 & západní rukojeť z materiálu Black-Pakkawood & délka čepele 170 mm

Poslední kus skladem

Skladem

Kanetsugu Chef PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli ZA-18 & západní rukojeť z materiálu Black-Pakkawood & délka čepele 200 mm

Poslední kus skladem

Skladem

Kanetsugu Chef PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli ZA-18 & západní rukojeť z materiálu Black-Pakkawood & délka čepele 230 mm

Poslední kus skladem