Kategorie

.

Robustní jednostranný nůž broušený v japonském stylu pouze z jedné strany. Profesionální dlouhý krájecí nůž určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi.  Jeho překrásná robustní čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek.

2 379,00 Kč

Skladem

2 637,00 Kč

Skladem

4 299,00 Kč

Skladem

699,00 Kč

Skladem

3 499,00 Kč

Očekáváme

Skladem

SXL-HD2095 Sashimi/Yanagiba 9,5" Dellinger Sushi Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & plátkovací nůž & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & rukojeť z materiálu Micarta & délka čepele 240 mm

Skladem

Skladem

SXL-HD20105 Sashimi/Yanagiba 10,5" Dellinger Sushi Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & plátkovací nůž & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & rukojeť z materiálu Micarta & délka čepele 280 mm

Skladem

Skladem

Honkiyotsuna-nůž Sashimi ( Yanagiba ) 300 mm-Yasuki Blue Steel ( Aogami )

Skladem

Skladem

nůž Sashimi ( Yanagiba ) 210 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & rukojeť ve tvaru písmena D ze dřeva topolu

Poslední kus skladem

Očekáváme

Honkiyotsuna-nůž Sashimi ( Yanagiba )240 mm-Yasuki Blue Steel ( Aogami )

Není skladem