Kategorie

.

Ocel VG2 je často používána ve spojení s jinými ocelovými materiály nebo jako jádro laminovaných nožů. Je oblíbená mezi japonskými nožíři a mnoho nožů vyrobených z oceli VG2 nabízí vynikající rovnováhu mezi tvrdostí, odolností a zpracovatelností.

Povrchová úprava čepele: Čepel byla ošetřena údery kladivem, což vede ke strukturovanému vzhledu tsuchime, který jí dodává krásnou povrchovou úpravu a také zabraňuje ulpívání potravin na čepeli.

Rukojeť:  Oktagonová rukojeť je vyrobena (z tradičního japonského dubového dřeva). Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Tento nůž je vhodný pro použití pravou i levou rukou.

1 899,00 Kč

Očekáváme

2 599,00 Kč

Očekáváme

2 799,00 Kč

Očekáváme

1 899,00 Kč

Očekáváme

Kanetsugu SHIUN VG-2, 3 layers & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z japonské oceli VG-2 & oktagonová rukojeť z japonského dubu & délka ostří 150 mm (6,0")

Není skladem
2 599,00 Kč

Očekáváme

Kanetsugu SHIUN VG-2, 3 layers & japonský kuchařský nůž & nůž na zeleninu a maso & jádro z japonské oceli VG-2 & oktagonová rukojeť z japonského dubu & délka ostří 170 mm (6,75")

Není skladem

Očekáváme

Kanetsugu SHIUN VG-2, 3 layers & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře na maso a zeleninu & jádro z japonské oceli VG-2 & oktagonová rukojeť z japonského dubu & délka ostří 200 mm (8,00")

Není skladem