.
Nože Senzo Classic jsou o něco těžší než standardní japonské nože. Přidaná hmotnost je výsledkem kování čepeli za studena. Obvyklá síla polotovaru před lisováním je 4 mm. Tímto procesem, který se nazývá Tsuchime ( kladívkový povrch ) získává nůž nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Čepel nože je oddělena od rukojeti z tvrdého dřeva tenkým červeným tepelně odolným kroužkem, který umožňuje oceli a dřevu se bezpečně rozpínat, smršťovat i při extrémních podmínkách. Rukojeť je vyrobena z materiálu PAKAWOOD ( napodobenina ebenového dřeva ) Materiál PAKAWOOD je velmi dobře odolný proti vodě ,vlhku a je zcela bez zápachu.
Skladem
Petty 150mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Skladem
Peeling 70mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Skladem
Bread (nůž na chléb a pečivo) 220mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Skladem
Steak 4 knives kit (4 steakové nože) 120mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonské kuchyňské nože-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Skladem
Sashimi 210mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Skladem
Nakiri-Mini 100mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Skladem
Chef-Mini 100mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Skladem
Santoku 167mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Skladem
Boning (vykošťovací) nůž 170mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Očekáváme
Utility 120mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Očekáváme
Chef (Gyuto) 240mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Očekáváme
Chef (Gyuto) 200mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev