Kategorie

.

Společnost Kitasho Co., Ltd. byla založena v roce 1964 v městě Seki, Japonsko. Její historie však započala již v roce 1930. Město Seki se nachází ve středu Japonska. Tomuto městu se po celém světě říká „Město nožů“. Název „Kanetsune“ byl převzat po slavném kováři (mečíři), který žil v období Muromachi kolem 14. – 15. Století. Za svůj život vyrobil mnoho vynikajícícg katan, které sloužily samurajům nejen v Japonsku. Některé z jeho mečů jsou vystaveny v muzeu Katana ve městě Seki. Odkaz mistra KANETSUNE neseme dál a vyrábíme nože, které jsou oblíbené po celém světě. Historie výtoby katana ve městě Seki je starší více jak 800 let.

AKČNÍ NABÍDKA
2 099,30 Kč 2 999,00 Kč -30%

Skladem

AKČNÍ NABÍDKA
2 379,30 Kč 3 399,00 Kč -30%

Skladem

359,00 Kč

Skladem

1 599,00 Kč

Skladem

249,00 Kč

Skladem

1 249,00 Kč

Skladem

1 399,00 Kč

Skladem

1 399,00 Kč

Skladem

3 499,00 Kč

Skladem

2 399,00 Kč

Skladem

2 199,00 Kč

Skladem

899,00 Kč

Skladem

Prodej
2 099,30 Kč 2 999,00 Kč -30%

Skladem

profi brusný kámen & nejvyšší kvalita & hrubost JIS: 1000 & Kanetsune GOKUJO-TOISHI series KC-657

Prodej
2 379,30 Kč 3 399,00 Kč -30%

Skladem

profi brusný kámen & nejvyšší kvalita & hrubost JIS: 3000 & Kanetsune GOKUJO-TOISHI series KC-658

Skladem

kuchařská pinzeta na rybí kosti & žádné zbylé kosti v pokrmu & přesné a pohodlné uchopení kostí  & 120 mm dlouhá & nerezová ocel

1 599,00 Kč

Skladem

Kombinovaný brusný kámen & hrubost JIS: 1000/3000 & Kanetsune GOKUJO-TOISHI series KC-652

Skladem

KB-613 Rizikan 44 mm, nůž na vyřezávání dřeva

japonský nůž na vyřezávání dřeva & uhlíková ocel SK-4 & rukojeť z třešňového dřeva & délka čepele 44 mm

Skladem

KC-360 Santoku / Chef 165 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune 555-series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel DSR-1K6 stainless steel & tvrdost HRC 58-59 & klasická rukojeť z plywoodu & délka čepele 180 mm

Skladem

KC-952  Santoku 165 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z materiálu Plywood & délka čepele 165 mm

Skladem

KC-951 Gyuto/Chef 180 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z materiálu Plywood & délka čepele 180 mm

Skladem

Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerezová ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 210 mm

Skladem

KC-096 Chinese cleaver 220x90 mm, nůž šéfkuchaře

asijský kuchařský nůž & japonská uhlíková ocel SK-4 & tvrdost HRC 61 & rukojeť ze dřeva palisandru (rosewood) &  délka čepele 220 mm

Skladem

KC-148 Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series & japonský kuchařský nůž & jádro z oceli Takefu Shiro 2 & tvrdost HRC 61-64 & klasická rukojeť se třemi nýty z plywoodu & délka čepele 165 mm

Skladem

nůžky U-Shaped Ibushi-Finishu 120 mm

japonské nůžky na látku, papír a rostliny & uhlíková ocel SK-5 "Tsuke-Hagane"