Kategorie

.

Společnost Kitasho Co., Ltd. byla založena v roce 1964 v městě Seki, Japonsko. Její historie však započala již v roce 1930. Město Seki se nachází ve středu Japonska. Tomuto městu se po celém světě říká „Město nožů“. Název „Kanetsune“ byl převzat po slavném kováři (mečíři), který žil v období Muromachi kolem 14. – 15. Století. Za svůj život vyrobil mnoho vynikajícícg katan, které sloužily samurajům nejen v Japonsku. Některé z jeho mečů jsou vystaveny v muzeu Katana ve městě Seki. Odkaz mistra KANETSUNE neseme dál a vyrábíme nože, které jsou oblíbené po celém světě. Historie výtoby katana ve městě Seki je starší více jak 800 let.

43,35 €

Skladem

43,35 €

Skladem

18,01 €

Skladem

114,51 €

Skladem

83,27 €

Skladem

121,45 €

Skladem

76,33 €

Skladem

69,39 €

Skladem

116,25 €

Skladem

86,74 €

Skladem

156,16 €

Skladem

145,75 €

Skladem

Skladem

KC-362 Kengata/Gyuto 180 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune 555-series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel DSR-1K6 stainless steel & tvrdost HRC 58-59 & klasická rukojeť z plywoodu & délka čepele 180 mm

Skladem

KC-360 Santoku / Chef 180 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune 555-series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel DSR-1K6 stainless steel & tvrdost HRC 58-59 & klasická rukojeť z plywoodu & délka čepele 180 mm

Skladem

KC-094 nůž na otevírání ústřic Kanetsune Oyster "T"

japonský nůž na otevírání ústřic & nerezová ocel 420J2 & dřevěná rukojeť z buku

Skladem

Gyuto 180 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 180 mm

Skladem

Petty 120 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 120 mm

Skladem

Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerezová ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 210 mm

Skladem

KC-096 Chinese cleaver 220x90 mm, nůž šéfkuchaře

asijský kuchařský nůž & japonská ocel SK-4 & tvrdost HRC 61 & rukojeť ze dřeva palisandru (rosewood) &  délka čepele 220 mm

Skladem

KC-441 Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue Steel #2 w/iron - Kurouchi & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolster &  délka čepele 165 mm

Skladem

KC-153 Gyutou 185 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27, plátování z SUS410 & tvrdost HRC 60-61 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 185 mm

Skladem

Petty 150 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm

Skladem

KC-102 Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune KC-100 series & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & klasická rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 210 mm

Skladem

KC-103 Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune KC-100 series & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & klasická rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 180 mm