Kategorie

.

Čepel těchto nožů je vyrobena z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10, která obsahuje 0,95 - 1,10% uhlíku a dobře vyvážené složení molybudenu, vanadu a dalších legur. Tato nerezová ocel má vynikající odolnost proti korozi a houževnatost, tvrdost je HRC 59 - 60. Základní a jednoduchá rukojeť z materiálu PLYWOOD má vynikající přilnavost a vysokou odolnost proti opotřebení. Fulltangová konstrukce (čepel nože prochází celým nožem a rukojeť je pronýtována 3 nýty) zaručuje celkovou konstrukční pevnost. Tato série nožů je asymetricky broušená, to znamená, že byť je nůž konstruován jako oboustranně broušený (vhodný pro praváky i leváky – tzv. 50/50), je opatřen brusem v poměru úkosu 90/10 pro praváky. Toto broušení je typické pro japonské uživatele a zaručuje daleko větší ostrost nože a lepší průnik do krájené suroviny. Existují i obdobné asymetrické brusy, například 70/30 nebo 80/20.
Tyto nože je možno na základě vašeho požadavku přebrousit v naší brusírně na vámi požadovaný typ úhlu za poplatek.

114,51 €

Skladem

83,27 €

Skladem

86,74 €

Skladem

121,45 €

Skladem

135,34 €

Skladem

138,81 €

Skladem

128,40 €

Skladem

114,51 €

Skladem

Skladem

Gyuto 180 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 180 mm

Skladem

Petty 120 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 120 mm

Skladem

Petty 150 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm

Skladem

Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerezová ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 210 mm

Skladem

Gyuto 240 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 240 mm

Skladem

Sujihiki 270 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická rukojeť se třemi nýty, černá překližka, nerez. ocel & délka čepele 270 mm

Skladem

Sujihiki 240 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 240 mm

Poslední kus skladem

Skladem

Honesuki-Kaku 150 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm

Poslední kus skladem