.
kuchyňské a kuchařské - Chef's Knives
Všestranný
Kuchařský nůž je známý jako "všestranný" a je to jeden z nejdůležitějších nožů, především v evropské kuchyni. Je charakterizován mírně širší a delší čepelí než univerzální ( Utility ) nůž, jehož ostří se zužuje na střed. Pro domácí použití jsou obvykle používány nože s délkou čepele 18 až 24 centimetrů. Profesionální šéfkuchař se však opírá o délku čepele mezi 24 a 33 centimetry. Japonský Gyuto má podobný tvar jako evropský šéfkuchařský nůž. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný kuchyňský nůž problémem
Skladem
Gyuto / Chef 8,5" Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 210 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Skladem
nůž šéfkuchaře Chef 8" (200mm) Dellinger Samurai Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka čepele 200 mm
Skladem
Japonský nůž Kiritsuke Chef 8" (200 mm) Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & všestranný šéfkuchařský nůž & jádro z japonské oceli AUS10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 180 mm
Skladem
nůž Santoku Cullens Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na zeleninu & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 180 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Skladem
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Big Chef 8" (190 mm) Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 190 mm
Skladem
nůž Chef 230 mm Dellinger Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & rukojeť ze dřeva desert iron wood + vzácná fosílie mamutího zubu & délka ostří 230 mm
Skladem
Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef 8" (200 mm) Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 200 mm
Skladem
nůž Santoku 7" Cullens (170mm) Dellinger Samurai Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka čepele 170 mm
Skladem
Kiritsuke / Chef 8" Dellinger CUBE Ebony Wood & kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & čtvercová rukojeť ze dřeva ebenu & délka čepele 205 mm & úhel broušení 15 stupňů
Skladem
Gyuto / Chef 8" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 200 mm & úhel broušení 15 stupňů
Skladem
Gyuto / Chef Kiritsuke 8,5" Dellinger Rose-Wood Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť ze dřeva Rose-Wood s ozdobným nýtem & délka ostří 215 mm
Skladem
Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 210 mm