.
ŘADA MINAMOTO KANEMASA B.
.
Vysoce kvalitní kuchyňské nože v japonském stylu pro profesionální použití. Deba ( 出刃)- tyto nože mají silnou čepel a pokud tento typ nože neznáte, budete překvapeni jeho vahou. Jde o tradiční japonský nůž, jehož ergonomie je uzpůsobena pro porcování a filetování ryb. Nože Deba jsou broušeny z jedné strany a druhá strana má vždy dutý výbrus – tzv. „Ura“ . Tato konstrukce umožňuje právě i silným nožem krájet slabé plátky. Broušení je u jednostranně broušených nožů složitější, proto jsou určeny pro zkušenější uživatele. Konstrukce nože tvoří jádro, které je vyrobeno z kované oceli Hitachi White #3 (Shirogami #3) což je velmi čistá uhlíková ocel s tvrdostí 60-61 HRC. Tyto nože lze opakovaně brousit do velmi jemného ostří. Tradiční rukojeti jsou vyrobeny z Magnolie, mají plastový bolster.
Skladem
KC-553 Usu-Deba 120 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 120 mm
Skladem
KC-542 Hon-Deba 135 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 135 mm
Skladem
KC-545 Hon-Deba 180 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 180 mm
Skladem
KC-543 Hon-Deba 150 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 150 mm
Skladem
KC-534 Yanagiba 270 mm, filetovací nůž
Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský filetovací nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 270 mm
Skladem
KC-544 Hon-Deba 165 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 165 mm
Skladem
KC-546 Hon-Deba 210 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 210 mm
Skladem
KC-540 Takobiki 300 mm
Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 300 mm
Skladem
KC-535 Yanagiba 300 mm, filetovací nůž
Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský filetovací nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 300 mm
Očekáváme
KC-547 Hon-Deba 240 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 240 mm
Očekáváme
KC-568 Kawa-Hagi 95 mm, stahovací nůž
Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue Steel #2 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva zenkovy, plastový bolstr & délka čepele 95 mm