Kategorie

.

Kanetsune série VARIOUS NAKIRI & SANTOKU, mají čepele z ušlechtilé oceli Blue Steel #2 w/iron a nebo White Steel #2 w/SUS 410 Stainless Steel  vysoké kvality dosahující po zpracování tvrdost 61-62 HRC. Různí se finálními povrchovými úpravami. Střenky u této série jsou ze dřeva magnólie a mají plastový bolstr.
Společnost „Kanetsune“ byla pojmenována po slavném kováři. Kanetsune žil v období Muromachi kolem 14. – 15. století. Vyrobil extrémně odolné a tvrdé katany, které vlastnilo mnoho Samurajů v Japonsku i v zámoří. Některé z jeho mečů jsou vystaveny v muzeu Katana ve městě Seki. Spojením nových nápadů s tradičními technikami přicházíme na trh s velice kvalitními a uznávanými tradičními noži.
Kuchyňské nože Kanetsune jsou baleny v elegantních dárkových krabičkách.

69,39 €

Skladem

69,39 €

Skladem

81,54 €

Skladem

86,74 €

Skladem

Skladem

KC-441 Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue Steel #2 w/iron - Kurouchi & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolster &  délka čepele 165 mm

Skladem

KC-434 Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue Steel #2 w/iron - Kurouchi & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolster &  délka čepele 165 mm

Skladem

KC-435 Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue Steel #2 w/iron - Kurouchi & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolster &  délka čepele 165 mm

Skladem

KC-439 Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #2 w/iron - Kurouchi Damascus & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolster &  délka čepele 165 mm