Kategorie

.

Tamahagane Bamboo 3-Layers Stainless Steel

.
Série nerezových nožů Tamahagane, které vynikají kvalitním zpracováním a extrémní ostrostí. Jádro z japonské práškové oceli VG-5 je velmi odolné a zajišťuje dlouhou ostrost nože i v profesionální kuchyni. Jedinečný design vás ohromí propracovanými detaily a neotřelým designem. Jádro nože z japonské práškové oceli VG-5 je z uhlíkové molybden vanadiové oceli, které je z obou stran obaleno nerezovou ocelí SUS410 (13 Chrome Stainless Steel). Prášková ocel VG-5 obsahuje velké % uhlíku a má bezprecedentní tvrdost přibližně 61 Rockwella.

Série nožů Tamahagane Bamboo jsou velmi výrazné a přitom velmi pohodlně padnou do ruky. Každý nůž je jeden po druhém ručně broušen vodními kameny pod úhlem mezi 14-15 stupni. Nože Tamahagane Bamboo se vyznačují se nádhernou povrchovou úpravou s vysokým leskem.

Rukojeť ve tvaru bambusového prutu je nerezová z oceli 18-8 (SUS304) – tím splňuje ty nejvyšší hygienické nároky i v gastronomických zařízeních. Nože s touto rukojetí jsou snadno uchopitelné a velmi dobře vyvážené.

135,34 €

Skladem

124,92 €

Skladem

149,22 €

Skladem

104,10 €

Skladem

97,16 €

Skladem

104,10 €

Skladem

121,45 €

Očekáváme

Skladem

TK-1104 Chef / Gyuto 240 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z japonské oceli VG-5 & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 240 mm

Skladem

TK-1118 Bread (na pečivo) 230 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & nůž na chléb a pečivo & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 230 mm

Skladem

TK-1103 Chef / Gyuto 270 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z japonské oceli VG-5 & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 270 mm

Skladem

TK-1106 Chef / Gyuto 180 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z japonské oceli VG-5 & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 180 mm

Skladem

TK-1165 Nakiri 180 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & nůž ideální pro krájení a sekání zeleniny & jádro z japonské oceli VG-5 & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 180 mm

Skladem

TK-1114 Santoku 175 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers japonský kuchařský nůž & nůž asijského typu & jádro z japonské oceli VG-5 & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 175 mm

Poslední kus skladem

Očekáváme

TK-1105 Chef / Gyuto 210 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z japonské oceli VG-5 & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 210 mm

Není skladem

Očekáváme

TK-1107 Petty 150 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli VG-5 & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 150 mm

Není skladem

Očekáváme

TK-1110 Peeling 70 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli VG-5 & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 70 mm

Není skladem

Očekáváme

TK-1120 Boning (filetovací) 160 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & flexibilní ostří & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 160 mm

Není skladem