Kategorie

.

Krásné damaškové čepele řady Kanetsune KC-200 jsou ze stejné ocele jako nože řady KC-100. Liší se speciálními plastovými rukojeťmi z POM materiálu (acetalová pryskyřice) v kombinaci s nerezem a třemi nýty. Rukojeti této série obsahují antimikrobiální ochranu, takže nůž je vysoce hygienický a je určen k profesionálnímu použití. Nože snesou maximální teplotní limit 150 ° C (300 ° F). Jako jedny z mála, lze tyto nože mýt v myčce na nádobí.

Očekáváme

Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune KC-200 series & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & rukojeť z POM materiálu (acetalová pryskyřice) & antimikrobiální ochrana & tři nýty v kombinaci s nerez. ocelí & délka čepele 210 mm

Není skladem

Očekáváme

Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune KC-200 series & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & rukojeť z POM materiálu (acetalová pryskyřice) & antimikrobiální ochrana & tři nýty v kombinaci s nerez. ocelí & délka čepele 180 mm

Není skladem

Očekáváme

Petty 150 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune KC-200 series & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & rukojeť z POM materiálu (acetalová pryskyřice) & antimikrobiální ochrana & tři nýty v kombinaci s nerez. ocelí & délka čepele 150 mm

Není skladem