Kategorie

.

Nože hybridní konstrukce kombinující prvky nožů NAKIRI a SUJIHIKI. NAKIRI jsou určeny na zeleninu, zatímco SUJIHIKI se používá pro krájení syrových ryb. Výsledkem je Kiritsuke, univerzální nůž pro přípravu tradiční japonské kuchyně. Kiritsuke GYUTO mají stejně jako NAKIRI a SUJIHIKI oboustranně broušené ostří západního stylu.

323,56 €

Skladem

AKČNÍ NABÍDKA
93,65 € 113,23 €

Skladem

64,69 €

Skladem

116,46 €

Skladem

97,05 €

Skladem

129,41 €

Skladem

116,46 €

Skladem

242,66 €

Skladem

161,77 €

Skladem

116,46 €

Skladem

116,46 €

Skladem

97,05 €

Skladem

Skladem

japonský nůž Sakimaru Yanagiba & Josho-Tsuki Sheng & z oceli AISI 1095 & délka ostří 300mm & ručně vykládaná Saya & pouze 25 ks !

Prodej
93,65 € 113,23 €

Skladem

 Kiritsuke / Chef 8" Dellinger JOSHI Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & osmihranná rukojeť ze dřeva Palisandru a Ebenu & délka čepele 205 mm

Skladem

nůž Dellinger Damascus Hard Work & včetně koženého pouzdra & materiál čepeli - uhlíková damašková ocel (damascus steel) & délka ostří 195 mm

Skladem

SXLHD27-8K-B Kiritsuke / Chef 8" Dellinger LADDER Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & rukojeť ve tvaru písmena D ze stabilizovaného nádoru topolu & délka čepele 200 mm

Skladem

Kiritsuke / Chef 8,5" Dellinger Octagonal Ebony Wood & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & oktagonová rukojeť z přírodního dřeva ebenu + bůvolí roh & délka čepele 210 mm

Skladem

nůž Bunka / Chef 8,5" Dellinger Octagonal Full Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & 110 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Rosewood + bůvolí roh & délka čepele 210 mm

Skladem

SXLHD27-8K-R Kiritsuke / Chef 8" Dellinger LADDER Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & rukojeť ve tvaru písmena D ze stabilizovaného nádoru olše & délka čepele 200 mm

Skladem

Kanetsugu Kiritsuke / Chef 210 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť -  & délka čepele 210 mm

Skladem

Kanetsugu Kiritsuke / Petty 150 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť -  & délka čepele 150 mm

Skladem

SXLHD27-8K-Y Kiritsuke / Chef 8" Dellinger LADDER Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & rukojeť ve tvaru písmena D ze stabilizovaného nádoru břízy & délka čepele 200 mm

Skladem

SXLHD27-8K-G Kiritsuke / Chef 8" Dellinger LADDER Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & rukojeť ve tvaru písmena D ze stabilizovaného nádoru topolu & délka čepele 200 mm

Skladem

nůž Kiritsuke / Chef 8" Dellinger PRICK 3-layer Professional & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli 9Cr18 & rukojeť ze dřeva ebony-wood & včetně dřevěné magnetické saya & délka čepele 210 mm