Kategorie

.

Nože hybridní konstrukce kombinující prvky nožů NAKIRI a SUJIHIKI. NAKIRI jsou určeny na zeleninu, zatímco SUJIHIKI se používá pro krájení syrových ryb. Výsledkem je Kiritsuke, univerzální nůž pro přípravu tradiční japonské kuchyně. Kiritsuke GYUTO mají stejně jako NAKIRI a SUJIHIKI oboustranně broušené ostří západního stylu.

3 599,00 Kč

Skladem

3 599,00 Kč

Skladem

3 599,00 Kč

Skladem

3 599,00 Kč

Skladem

8 350,00 Kč

Skladem

Skladem

SXLHD27-8K-Y Kiritsuke / Chef 8" Dellinger LADDER Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & rukojeť ve tvaru písmena D ze stabilizovaného nádoru břízy & délka čepele 200 mm

Skladem

SXLHD27-8K-G Kiritsuke / Chef 8" Dellinger LADDER Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & rukojeť ve tvaru písmena D ze stabilizovaného nádoru topolu & délka čepele 200 mm

Skladem

SXLHD27-8K-R Kiritsuke / Chef 8" Dellinger LADDER Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & rukojeť ve tvaru písmena D ze stabilizovaného nádoru olše & délka čepele 200 mm

Skladem

SXLHD27-8K-B Kiritsuke / Chef 8" Dellinger LADDER Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & rukojeť ve tvaru písmena D ze stabilizovaného nádoru topolu & délka čepele 200 mm

Skladem

ZRB-1206G REVOLUTION BLACK Nůž šéfkuchařský Kiritsuke 23cm MCUSTA ZANMAI

Poslední kus skladem