Kategorie

.

Nože hybridní konstrukce kombinující prvky nožů NAKIRI a SUJIHIKI. NAKIRI jsou určeny na zeleninu, zatímco SUJIHIKI se používá pro krájení syrových ryb. Výsledkem je Kiritsuke, univerzální nůž pro přípravu tradiční japonské kuchyně. Kiritsuke GYUTO mají stejně jako NAKIRI a SUJIHIKI oboustranně broušené ostří západního stylu.

AKČNÍ NABÍDKA
72,87 € 104,10 € -30%

Skladem

AKČNÍ NABÍDKA
85,02 € 121,45 € -30%

Skladem

347,07 €

Skladem

121,45 €

Skladem

159,63 €

Skladem

27,73 €

Skladem

111,04 €

Skladem

225,59 €

Skladem

242,94 €

Skladem

277,65 €

Skladem

121,45 €

Skladem

124,92 €

Skladem

Prodej
72,87 € 104,10 € -30%

Skladem

nůž Kiritsuke / Chef 8" Dellinger PRICK 3-layer Professional & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli 9Cr18 & rukojeť ze dřeva ebony-wood & včetně dřevěné magnetické saya & délka čepele 210 mm

Prodej
85,02 € 121,45 € -30%

Skladem

nůž Kiritsuke / Chef 8" Dellinger PRICK Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & rukojeť ze dřeva rose-wood & včetně dřevěné magnetické saya & délka čepele 210 mm

Skladem

japonský nůž Sakimaru Yanagiba & Josho-Tsuki Sheng & z oceli AISI 1095 & délka ostří 300mm & ručně vykládaná Saya & pouze 25 ks !

Skladem

nůž Dellinger Damascus Japan Sky & včetně dřevěného pouzdra ( Saya ) & materiál čepeli - uhlíková damašková ocel (damascus steel) & délka ostří 195 mm

Skladem

BD-09 nůž Kiritsuke 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na maso a zeleninu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & octagonová rukojeť z materiálu Pakawood & délka čepele 200 mm

Skladem

Kiritsuke / Chef 8" Dellinger CUBE Ebony Wood & kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & čtvercová rukojeť ze dřeva ebenu & délka čepele 205 mm & úhel broušení 15 stupňů

Skladem

Gyuto / Chef Kiritsuke 8,5" Dellinger Rose-Wood Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť ze dřeva Rose-Wood s ozdobným nýtem & délka ostří 215 mm

Skladem

KIRITSUKE / Chef 8" Suncraft Elegancia SG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské práškové oceli SG2 & západní rukojeť Wallnut Pakkawood & mosazný bolster & délka čepele 200 mm

Skladem

Kanetsugu Kiritsuke / Santoku 180 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť -  & délka čepele 180 mm

Skladem

Kanetsugu Kiritsuke / Sujihiki 240 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť -  & délka čepele 240 mm

Skladem

nůž Kiritsuke 240 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z  oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli

Skladem

SXLHD27-8K-B Kiritsuke / Chef 8" Dellinger LADDER Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & rukojeť ve tvaru písmena D ze stabilizovaného nádoru topolu & délka čepele 200 mm