Skladem
nůž vykošťovací Boning 6" (150 mm) Dellinger Samurai Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka čepele 150 mm
Skladem
nůž vykošťovací Boning 1165mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování a špikování masa & jádro z japonské oceli AUS-10 & západní rukojeť z materiálu Pakawood se 3 nýty & délka čepele 165 mm
Skladem
nůž vykošťovací Boning 6" (160 mm) Dellinger Rose-Wood Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť ze dřeva Rose-Wood s okrasným středovým nýtem & délka čepele 160 mm
Skladem
Boning (vykošťovací) nůž 170mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Skladem
TKT-1119 Boning 160 mm Tamahagane Bamboo Damasus & japonský kuchařský nůž & nůž asijského typu & jádro z japonské oceli VG-5 – 63 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 160 mm
Skladem
Gyuto / Chef 8,5" Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 160 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Skladem
TK-1120 Boning (filetovací) 160 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & flexibilní ostří & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 160 mm