Kategorie

.

1 499,00 Kč

Skladem

699,00 Kč

Skladem

2 340,14 Kč

Skladem

2 065,47 Kč

Skladem

3 107,28 Kč

Skladem

2 832,61 Kč

Skladem

2 123,55 Kč

Skladem

559,20 Kč 699,00 Kč -20%

Skladem

3 399,00 Kč

Skladem

3 299,00 Kč

Skladem

2 599,00 Kč

Skladem

2 399,00 Kč

Skladem

1 499,00 Kč

Skladem

Nůž vykosťovací 145 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 145 mm

Skladem

Nůž vykosťovací Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž vykosťovací vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť s materiálu G10 & délka ostří 150 mm

Skladem

Skladem

Poslední kus skladem

Skladem

Poslední kus skladem

Skladem

Skladem

559,20 Kč 699,00 Kč -20%

Skladem

Boning 6,5" Dellinger Pakka wood & kuchařský nůž japonského typu & nůž vhodný pro vykošťování & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z pakka woodu & délka čepele 145 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC

Skladem

Grand Chef Sabaki Honesuki 150 mm, nůž šéfkuchaře

Grand Chef Takayuki & japonský kuchařský nůž & švédská nerezová ocel BOHLER-UDDEHOLM, tvrdost HRC 58 & klasická západní rukojeť POM se třemi nýty & délka čepele 150 mm

Poslední kus skladem

Skladem

Honesuki-Kaku 150 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm

Skladem

KC-750 Honesuki-Kaku 150 mm, kuchařský nůž

Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský kuchařský nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm

Skladem

KC-335 Honesuki-Maru 140 mm, profi řeznický nůž 

Meat Processing Knife Series & japonský řeznický nůž & ocel SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, tvrdost HRC 60-61 & rukojeť palisandr se třemi nýty & délka čepele 140 mm