Kategorie

.

Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a Nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných.

58,97 €

Skladem

100,63 €

Skladem

86,74 €

Skladem

17,32 €

Skladem

34,68 €

Skladem

138,81 €

Skladem

38,15 €

Skladem

31,20 €

Skladem

15,59 €

Skladem

90,21 €

Skladem

166,58 €

Skladem

20,79 €

Skladem

Skladem

nůž Santoku 5" (130mm) Dellinger Samurai Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka čepele 130 mm

Skladem

nůž Santoku 7" (170mm) Dellinger Samurai Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka čepele 170 mm

Skladem

nůž Santoku 7" (180mm)  SOK olive sunshine Professional Damascus & kuchařský nůž japonského stylu & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10, 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & rukojeť  ve tvaru písmena D z olivového dřeva & délka ostří 180 mm

Skladem

malé Santoku Dellinger German Samurai  & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na zeleninu & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 130 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC

Skladem

nůž Santoku Cullens Dellinger German Samurai  & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na zeleninu & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 180 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC

Skladem

nůž Santoku 180 mm Dellinger Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & rukojeť ze dřeva desert iron wood + vzácná fosílie mamutího zubu & délka ostří 180 mm

Skladem

Kanetsugu Santoku Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 170 mm

Skladem

Santoku 7" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 178 mm & úhel broušení 15 stupňů

Skladem

malé Santoku Kanetsugu Sharpness Revolution 21 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & Micro-Dent Technology & západní rukojeť & délka ostří 135 mm

Skladem

Santoku / Chef 7" Dellinger Rose-Wood Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť s ozdobným nýtem ze dřeva Rose-Wood & délka ostří 175 mm

Skladem

nůž pro šéfkuchaře Kamagata/Santoku 170mm KIYA Suminagashi Kurouchi Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade & oktagonová rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 170 mm

Skladem

Santoku Kanetsugu Sharpness Revolution 21 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & Micro-Dent Technology & západní rukojeť & délka ostří 170 mm